Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opće opasna radnja

U bunkeru pucao iz pištolja koji je sam izradio. Pogodio jednu osobu i usmrtio je

PU Šibensko-kninska predstavila rezultate razriješenih serija kaznenih djela provala u novčarske institucije
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.07.2022.
u 10:09

Pištolj kojeg je  izradio bio je jednostrijelni, a 37-godišnjak je ispalio više hitaca.

Za  ilegalno posjedovanje oružja te općeopasnu radnju koja je rezultira smrću optužen je 37-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo ODO Rijeka.  Tereti ga se da je 14. veljače 2022. u 00.40 u ukopanom betonskom objektu  na području otoka Krka, iz pištolja kojeg je sam izgradio ispalio hitac.

Učinio je to u malom zatvorenom prostoru u kojem su bile još dvije osobe, a hitac je ispalio  iako je bio svjestan da  je riječ o skučenom prostoru te nije razmišljao da bi nekoga mogao ozlijediti. Pištolj kojeg je  izradio bio je jednostrijelni, a 37-godišnjak je ispalio više hitaca. Dok je rukovao pištoljem, prema optužnici, povukao je otponac.

Ispaljeni  hitac pogodio je jednu od dvije osobe koje su s 37-godišnjakom bile u bunkeru, a od zadobivenih ozljeda ta je osoba preminula. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije