Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajakovo

U bugarskom teretnjaku pronađena četvorica Afganistanaca

afganistanci
Carina
05.11.2014.
u 13:05

Ilegalci su otkriveni u tovarnom prostoru teretnjaka na kojmeu carinske plombe nisu bile oštećene, ali je uže za učvršćivanje cerade bilo presječeno i spojeno metalnom iglom

 Na graničnom prijelazu Bajakovo, u teretnjaku bugarskih oznaka koji je prevozio propilen u vrećama, pronađena su četvorica državljana Afganistana koji su pokušali ilegano ući u Hrvatsku i Europsku uniju.

Ilegalci su otkriveni u tovarnom prostoru teretnjaka na kojmeu carinske plombe nisu bile oštećene, ali je uže za učvršćivanje cerade bilo presječeno i spojeno metalnom iglom. Protiv vozača, bugarskog državljana je proveden prekršajni postupak, a državljani Afganistana su predani policiji.

U ovoj je godini na graničnim prijelazima u nadležnosti PU vukovarsko-srijemske u pokušaju nezakonitog ulaka u Hrvatsku i EU, zatečeno 110 Afganistanaca, a najviše je Sirijaca 209. Ukupno je zatečen 691 ilegalac.

>> Na Bajakovu zaustavili srpski kamion, a kad ono...

>> Trojica Afganistanaca pokušala ilegalno ući u Hrvatsku i EU

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije