Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad

U bombaškom napadu u središtu Istanbula ranjeno 32 ljudi

istanbul (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/4
31.10.2010.
u 10:47

Bombaš je htio ući u policijski autobus parkiranom na trgu kada je aktivirao bombu.

Najmanje 32 ljudi je ranjeno u bombaškom napadu na glavnom istanbulskom trgu Taksimu. Među ozlijeđenima je 15 policajaca, od kojih pet teško, i 17 civila.

Kako prenosi CNN  vjerojatno se radi o bombašu samoubojici koji je pronađen mrtav na mjestu događaja.

Nedaleko od dijelova tijela raznesenog bombaša našli su i drugu, neeksplodiranu bombu.

- Bombaš je htio ući u policijski autobus parkiranom na trgu kada je aktivirao bombu. Nadzorne kamere su snimile taj trenutak i pregledavamo snimku kako bi doznali što više informacija, rekao je novinarima guverner Istanbula Huseyin Avni Mutlu.

 Za eksploziju koja se dogodila u nedjelju ujutro još uvijek nitko nije preuzeo odgovornost.


Komentara 183

IR
irani
08:18 01.11.2010.

Hik, Iran nije bratski, to smo odavno apsolvirali. Jednog dana ce mozda biti, nada uvijek postoji. Negativno svjetlo cvrsto drzi Kir sa svojih desetak nickova , a i jos neki su u igri, recomo trunchkos ili hikbull.

OB
-obrisani-
16:18 01.11.2010.

P.S. Bahai su SEKTA, a ne vjera.

OB
-obrisani-
16:03 01.11.2010.

Homeini, \"sve veće religije\" u Islamskoj republici Iran, he,he. Ima ih sve skupa 2%. Od toga: kršćani 0.43%, židovi 0.043 %.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije