Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stradao pješak

U bolnici umro Riječanin koji je podletio pod kamion

pjesak
Anton Ficko/VLM
20.05.2011.
u 14:53

Franjo Pakrac (41) iz Rijeke prije tri dana pao je pod kamion Zastava riječkih oznaka

U KBC-u Rijeka na Sušaku jučer je od posljedica teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći preminuo Franjo Pakrac (41)  iz Rijeke. Prije tri dana Riječanin je stradao kao pješak na Drenovi, u Ulici braće Hlače nedaleko od ambulante. Pao je pod kamion Zastava riječkih oznaka čiji vozač ga nije uspio izbjeći.  U teškom je stanju odmah prevezen u bolnicu, no unatoč naporima, liječnici ga nisu mogli spasiti.  

Ključne riječi

Komentara 2

MP
mparac3
23:07 20.05.2011.

Pao pod kamion? E sto jos ljudi nece izmisliti.... Savjet buducim drumskim ubojicama (za Cacica je kasno) - kad nekog prometalom ubijete na cesti, recite da je on sam pao pod prometalo, il\' jos bolje - da se bacio pod prometalo.....

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
13:29 22.05.2011.

ajde šuti, kad ne znaš o čemu se radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije