Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGINUO OD POVREDA

U blizini Požege netko brutalno ozlijedio psa, 'Nikad se nitko u selu nije žalio na njega'

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
27.02.2024.
u 10:00

U mjestu Mihaljevci kod Požege i u blizini Đakova, kod jezera Borovik brutalno su napadnuti i usmrćeni psi koji su bili dio obitelji.

Prošle subote u mjestu Mihaljevci kraj Požege je netko brutalno ozlijedio obiteljskog psa koji je naposljetku od zadobivenih ozljeda i uginuo. Vlasnica (69) je primijetila da je pas naslonjen na ulazna vrata i da krvari. Prema velikim ozljedama kod rebara se može zaključiti kako nije u pitanju napad drugog psa.

"Odmah je primijetila da to nije napravio drugi pas, jer drugi pas će grist za vrat, leđa, neće za rebra" rekao je sin vlasnice za 24sata. Pas je bio s njima pet godina te nikada nije nikoga ugrizao. Čak se i igrao s unucima vlasnice, djecom od dvije i tri godine.

"Nikad se nitko u selu nije žalio na njega. On normalno prođe u selu kraj njih i ne obaziru se ljudi. Da se netko htio žalit već bi sa sigurno žalio roditeljima" dodao je.

POVEZANI ČLANCI:

Vlasnici nisu sigurni zašto bi netko htio ozlijediti psa koji nikada nije radio probleme u selu, ali dodaju kako imaju neke sumnje o tome tko bi to mogao biti. Naime, dan ranije, u petak navečer je stigla pritužba kako je pas htio napasti ovce i kako je uništio plastenik. Kontaktirana je i policija koja nema evidenciju o događaju od prošle subote ali će otvoriti istragu.

Isti vikend je netko usmrtio dva psa u blizini Đakova na jezeru Borovik. Dojavu o događaju dobila je đakovačka policijska postaja u nedjelju oko 12 sati te da su izvidi u tijeku, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Psi su boravili u kampu "Borovik" već godinama te su pronađeni s prostrjelnim ranama na trbuhu. Jedan psa je uspio došetati do kampa dok je drugi pronađen nekoliko kilometara dalje u kanalu. Voditelji kampa na društvenim mrežama su napisali kako su svi posjetitelji unazad dvije godine upoznali Leona i njegovu mamu Bjelku, starosjedioca kampa.

POVEZANI ČLANCI:

Naglasili su kako se radi o "dva psa koja nikada nisu pokazala znak agresivnosti, dvije male duše koje su svakoga dočekivale mašući repom". Na Facebook stranici kampa "Borovik" objavljena je i fotografija pasa uz mnoge komentare posjetitelja koji se opraštaju od ljubicama koje će "zauvijek pamtiti".

VIDEO Za dobar odnos sa psom morate prepoznati što vam on poručuje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije