Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osumnjičeni u bijegu

U BiH autom hrvatskih registracija razbili ulaz u trgovački centar i ukrali sef

Sarajevo: Policijski pretres u slučaju smrti Đenana Memića
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/2
05.11.2022.
u 21:59

Policijski službenici pronašli su prazan sef u automobilu koji su lopovi ostavili u Vrapčićima, nedaleko od mjesta zločina.

Policija u Mostaru traga za pljačkašima koji su ukrali sef iz mjenjačnice u trgovačkom centru Bingo u naselju Sutina.

Glasnogovornik MUP-a HNK Ljudevit Marić potvrdio je da je pljačka PU Mostar prijavljena jutros oko 4:30. "Osumnjičeni su u gradu otuđili automobil hrvatskih registarskih oznaka i s njim su razbili ulaz u Bingo u Sutini. Otuđili su sef iz mjenjačnice koja se nalazi odmah pored vrata" rekao je za Klix.ba.

Policijski službenici pronašli su prazan sef u automobilu koji su lopovi ostavili u Vrapčićima, nedaleko od mjesta zločina. 

Marić je naglasio da policija poduzima "sve zakonom predviđene mjere i radnje" kako bi se počinitelji pronašli i priveli. Od velike bi im pomoći u istrazi trebalo biti i to što je objekt pod video nadzorom.

VIDEO: Ubojstvo u Švarcovoj: Policija privela muškarca (49)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije