Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obustavljena potraga

U Beogradu pronađen mladić iz Hrvatske koji je nestao prije nekoliko dana

srbija
Armin Durgut/PIXSELL
04.10.2023.
u 11:43

Pronašao ga policajac koji ga je potom odvezao do policijske stanice

Mario R. 20-godišnjak iz Andrijaševaca, nedaleko od Vinkovaca koji je nestao u petak nakon što je biciklom ušao u Srbiju, pronađen je u Beogradu te je obustavljena dalja potraga za njim. Kako doznajemo, Mario je pronađen u dijelu Beograda koji se zove Stari Grad i to u jednom parku dok je sjedio na klupi i jeo sendvič. Pronašao ga policajac koji ga je potom odvezao do policijske stanice.

Odmah nakon što je pronađen srpska policija je izvijestila Mariove roditelje koji su još jučer otišli po njega u Beograd. Međutim, nisu se još vratili kući jer je na svom putovanju biciklom Mario negdje izgubio osobnu iskaznicu tako da sada preko Veleposlanstva RH u Beogradu pokušavaju riješiti taj problem. Njihov povratak kući se očekuje tijekom današnjeg dana. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
12:52 04.10.2023.

Usijeći štap i udri po turu

Avatar patkovic
patkovic
16:14 04.10.2023.

onaj iz poganovaca opet otišao i zagreb i ne javlja se nikome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije