Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekoliko dojava

'Ako vidite medu, zovite ovaj broj': Uzbuna u Bakru, u pomoć stiže interventni tim iz Zagreba

Zagrebački zoološki vrt dobio nove stanovnike, medvjediće Alberta i Kvetu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
29.05.2023.
u 17:13

Mještane se moli da ukoliko vide medvjeda pozovu na broj 099 8020 930 (dežurni telefon komunalnog redara Grada Bakra) te da mu se ne približavaju

Na području Gornjeg grada Bakra viđen je medvjed, osvanula je danas objava na Facebooku Turističke Zajednice Grada Bakra. O događaju su obaviještene sve nadležne službe te Lovačko društvo Tuhobić. Naime, medvjed je zadnji puta viđen na lokaciji crkve sv. Križa, a prema prijavama građana viđen je i u Kostreni. Mještane se moli da ukoliko vide medvjeda pozovu na broj 099 8020 930 (dežurni telefon komunalnog redara Grada Bakra) te da mu se ne približavaju.

POVEZANI ČLANAK:

Iz Zagreba je ka Bakru krenuo interventni tim koji će ga uspavati te vratiti u prirodu. Građane Bakra se poziva na dodatan oprez.

>> VIDEO Medvjed se prošetao po ulicama Kostrene

Kako piše u objavi, ne radi se o jednoj dojavi, već o njih nekoliko te se mještane moli da iz sigurnosti ne bacaju hranu oko sebe kako ne bi privukli i ostale divlje životinje.

Medvjed je uočen i u nedjelju navečer na šetnici u Kostreni, a iz lovačkog društva Jelen mole da mu se ne približava te da se u slučaju susreta s njim što prije dojavi lokacija na brojeve 098/982 2364 (Orlando Francišković) ili na 091/258 2103 (Nikica Vranić).

>>VIDEO Medvjed lutao ulicama Sarajeva, lovci ga uspješno vratili u šumu


Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Štrumpfeta
Štrumpfeta
17:40 29.05.2023.

Ovaj slatki medo mi je baš štrumpfastičan!

FA
fauve
16:17 29.05.2023.

medo doso na godisnji pa svratio i u crkvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije