Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Događanja

U Bakru ovaj vikend 140. rođendan Sklada i Koncert za dušu

Bakar
21.11.2017.
u 17:28

Svečani koncert mješovitog zbora Sklad i izložba održat će se u Domu kulture Matija Mažić u Bakru u 19:00 sati

U Bakru se ovog vikenda održavaju dva zanimljiva događaja - proslava 140. rođendana Sklada Bakar te "Koncert za dušu" u organizaciji udruge „La Bamba“.

Kulturno umjetnička udruga Sklad Bakar u subotu 25. studenog organizira proslavu svog 140. rođendana. Svečani koncert mješovitog zbora Sklad i izložba održat će se u Domu kulture Matija Mažić u Bakru u 19:00 sati. Svojim nastupom koncert će uveličati vrhunski umjetnici, Katja Budimčić Sabljar i Marko Fortunato.

U nedjelju u 19 h održat će se "Koncert za dušu" u Domu kulture „Matija Mažić“ Bakar u organizaciji udruge „La Bamba“ iz Bakra.

Ova manifestacija je zamišljena kao spektakl kompatibilnih zvijezda koje imaju isti senzibilitet i koja za zadaću ima ugrijati srce svakog posjetitelja u ova teška vremena kada nam je svima to i više nego potrebno. "Koncert za dušu" i ove je godine humanitarna manifestacija na kojoj nastupaju poznata imena. Ulaz je slobodan, ali uz molbu svima koji su to u mogućnosti da pomognu svojim donacijama koristeći donatorske kutije na ulazu. Sva prikupljena sredstva namijenjena su dječici smještenoj u Domu za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić u Rijeci i Lovranu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije