Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deseteročlana grupa
Povratak na članak

U Austriji razbijena radikalna islamistička skupina: Jedan član ima hrvatsko državljanstvo

Austrijska Uprava za državnu sigurnost i obavještajne poslove navodi da su osumnjičenici vodili kampanju za terorističke skupine

Komentari 4

CH
chemica
09:53 05.09.2023.

Ima onaj jedan kojeg su i po ludnici držali jer mu zatvor nije pomogao. Da nije taj? Naš fetivi "Hrvoje" koji je toliko spaljen da ministru policije prijeti smrću! Hanuma mu izgleda kao da inspiraciju za odjeću izvlači iz afganistanskog izdanja Burde.

VL
LE
Levanto
10:32 05.09.2023.

Nema u svitu više mafijaško-terorističkih putovnica od Hrvatske. Sve koji su prodavali treba suditi za izdaju države. Oće k....kad su svi isti.

VL
BE
Beyonder
10:27 05.09.2023.

Policija razbila lanac ateista jer su planirali napad na ljude koji dovoljno ne vjeruju da bog ne postoji!!!Ne??moja greška!! Ipak su veliki vjernici u pitanju

VL
DU
Deleted user
20:49 05.09.2023.

Migranti su većinom mladi ljudi sa mobitelima i starom bandom - na vezi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.