Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o koronavirusu
Povratak na članak

Twitter označio Trumpovu objavu: Tvrde da je obmanjujuća i potencijalno štetna

Američki predsjednik Donald Trump izjavio je u nedjelju da je sada "imun" na covid-19

Komentari 6

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
09:18 12.10.2020.

Twitter je zlo.

VL
RE
reborn
08:26 12.10.2020.

Trumpovo tijelo je pokupilo COVID 19 i nadvladalo taj virus zahvaljujući antitjelima koje je tijelo samo razvilo (ili koja je primio kroz eventualni lijek koji opet funkcionira na istoj razini - u obliku antitijela). Posljedično, ne samo da su ta antitijela nadvladala i pobijedila virus, već štite tijelo neko vrijeme od COVID zaraze. Ovakva reakcija tijela je "vrući san" svjetske zdravstvene zajednice koja nastoji razviti cjepivo: izazvati imunološku reakciju koja savladava virus i štiti od njega. Doista, ne razumijem kakav moraš biti ideološki slijepac da takvu činjenicu proglašavaš "obmanom i potencijalno štetnom". Što onda pokušavaju farmaceuti razviti ako ne upravo takav mehanizam?!?

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
04:22 12.10.2020.

samo tupoglavci vjeruju politici i medijima..

VL
AA
aabbcc
18:05 12.10.2020.

Do sada nije niko 2 puta obolio pa nece ni Trump i izjava je ohrabrujuca, malo steti imidju korone ali nema veze.

VL
SI
sisavac
12:46 12.10.2020.

zar nije obmanjujuće sve vezano uz koronu? ne postoji niti jedan provjereni i neosporan znanstveni zaključak o tom virusu. pa zašto se onda gura samo jedna istina, kad ih ima više? neprovjereni i nepotvrđeni rezultati istraživanja, čak i rukopisi koji nisu objavljeni nigdje, se citiraju, prikazuju kao nekim dokazima. sve u vezi ove bolesti je obmanjujuće, ne poštuju se ustaljena pravila istraživanja, provjere tvrdni i rezultata, naglašavam neovisne provjere. svaka istina i objava je u svojoj biti ispravna, točna, jer ne postoji dovoljno čvrsta argumentacija za niti jedan stav. nažalost, nastavlja se praksa koju je pokrenuo einstein, jednoumlje, koje blokira svaki razvoj, i tapka se u mjestu, svako novo otkriće proglašava potvrdom neke u jednom dijelu znanstvene zajednice prihvaćene ideje, bez da se zapita itko zašto par istraživanja daje rezultate koje poništavaju izvorne postavke ideje.

VL
Avatar mason
mason
06:04 12.10.2020.

Obicna gripa . Ja sam proveo dva tjedna doma kad sam uzeo test zato sto sam bio pozitivan a, 1 samo dan sam bio bolestan. Cirkus.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.