Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićena pjevačica

Tvrdila da je udomila napuštenog psa, prolaznike šokiralo što gleda kroz prozor stana

Zarith Sofia
Foto: Facebook
12.06.2019.
u 12:21

Iako je teško za povjerovati, 27-godišnjakinja tvrdi kako je životinju pronašla napuštenu uz cestu te je mislila kako je riječ o psu

Pjevačica iz Malezije uhićena je jer je zabunom držala medvjeda u svome stanu misleći da je pas.

Da bivša reality zvijezda Zarith Sofia (27) u stanu drži medvjeda otkriveno je nakon što je snimljen kako gleda kroz prozor.  

Iako je teško za povjerovati, ona tvrdi kako je životinju pronašla napuštenu uz cestu te je mislila kako je riječ o psu, piše Unilad.

No, nakon nekog vremena i sama je shvatila da to nije pas već mladunče medvjeda koji se napazi na crvenoj listi Međunarodne unije za očuvanje prirode jer se smatra 'ranjivim'.

Policiji je priznala da je medvjeda, kojem je dala ime Bruno, planirala dati u Zoološki vrt Negara, no to je stalno odgađala.

– Bojala sam se poslati Brunu u zoološki vrt jer životinje ondje izgledaju jako mršavo – kazala je ona.

Nakon što su prolaznici vidjeli medvjedna na prozoru stana, pjevačica je uhićena te je se tereti za držanje u zatočeništvu zaštićene životinje.

Ključne riječi

Komentara 2

ME
Mesko
13:50 12.06.2019.

Sredinom 80. novine su na veliko pisale o bračnom paru iz Münchena, koji je od Roma u Budimpešti kupio lijepog malog bijelog psa, kao iz Sibira. Prošvercali ga u Njemačku i držali ga u stanu na katu. Pesek je rastaoao i rastao i na kraju nije mogao ni u kupaonu. Romi im prodali mladog polarnog medvjeda. Završio je u ZOOu.

CH
chemica
14:34 12.06.2019.

Joj, moj pas ne laje, neće se maziti, jako smrdi i stalno me grize. Pa ispalo da su bedeviji na placu uvaljali ljisicu. Kineska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije