Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrazložili žalbe za aferu Ina-MOL
Povratak na članak

Sanader: Sutkinja tražila susret nasamo

Obje obrane isticale su da je tijekom postupka počinjeno niz povreda, a Čedo Prodanović, branitelj Ive Sanadera, istaknuo je da je riječ o postupku koji traje devet godina, da Sanader nije imao pravično suđenje

Komentari 10

DU
Deleted user
15:52 06.07.2021.

Normalno da se proces odužio jer slučaj vodi naše poznato pravosuđe koje ne sudi na osnovu dokaza i zakona nego na osnovu slobodne volje koja se izgrađuje na osnovu imovinskog stanja okrivljenog.Sve uređene države su svoje korumpirane građane a pogotovuvu one u politici koji su svojim utjecajem prodavali strateške firme u svoju korist osuđivali za veleizdaju a kod nas procesi se otežu dok nestane dokaza i osoba bude oslobođena.Od Sanadera do sada se ništa nije promjenilo i dalje imamo neuređenu državu gdje pojedinci rade što im je volja krše zakone,oštečuju državu,bespravno grade a ne odgovoaraju jer znaju da za njih ne važi zakon.Isti važi za stoku sutnog zuba i male Hrvate.

VL
TM
trade_mark
11:34 06.07.2021.

frajer pokrao toliko love da je cijelu državu s 4 miliona stanovnika unazadio za 10 godina, a njegovi odvjetnici tvrde da su njemu prekršena prava? ma dajte?

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
22:00 06.07.2021.

Sto rece Pervan visok plav lijep ko Sanader ,,nije sutkinja luda

VL
DU
Deleted user
11:53 06.07.2021.

Ništa mu nisu dokazali, ali je politikantski sud morao udovoljiti masi gladnoj osvete.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:08 06.07.2021.

Molim medije i institucije da manje vode brigu o zatvoru, a da se više vodi briga o vraćanju ukradene imovine, nacionalizaijca stanova cijeloj obitelji. Meni ne znači ništa ako su svi privatizatori 90ih u "ćorci", ako će za 2 godine van i nastaviti uživati život bogataša do kojeg su došli krađom.

VL
FA
Farsa
12:49 06.07.2021.

Cijela ova prikazana strana odvjetnika je Sanaderova? Tko ih plaća ako mu je imovina blokirana? MOL i dalje zahvalan!!

VL
CO
Condorgrab
12:44 06.07.2021.

Kad je ovo đubre bilo na vlasti, pisao sam na ovom portalu da se radi o teškom kriminalcu, ali mi je "Večernjakov" admin brisao komentare i izricao kazne. Pitam se što bi bilo da sad napišem da je Plenković još gori kriminalac...

VL
SI
sisavac
10:47 06.07.2021.

dajte već jednom pustite na miru ovog čovjeka! nikakvih dokaza protiv njega nemate, imate indicije, a kako vam ni 12 godina nije bilo dovoljno da nađete čvrste dokaze (znate, one dokaze koji su za sud važni, ne novinske članke) protiv dr. ive, najbolje da se pokrijete po ušima i završite ovu sramotu hr sudstva, još jednu u nizu. austrijski sud vam je u obrazloženju arbitražne odluke jasno rekao što misli o vašim presudama, dokazima, općenito o postupku. ključne stvari protiv sanadera nisu dokazane, mita nema, sanader ga nikad nije primio, jedini koji ga povezuje sa novce je ježić, koji je novac primio i potrošio za svoje potrebe, nema dokaza, osim njegove riječi, da je to bilo za sanadera. a njegova riječ je riječ osobe protiv koje se vode postupci, i njegovo optuživanje sanadera je pokušaj da se u dogovoru sa tužiteljima izvuče. snimka iz restorana je kompromitirana. snimka iz austrije ne dokazuje ništa. sanaderova imovina? jasno ko dan da je to skupljano desetljećima. tražiti račune i osporavati imovinu službenim prihodima je smiješno. ako država nije imala potrebe istražiti mesića i njegova dva stana kupljena pozajmicom od prijatelja, koje se također nije istražilo, onda ivicu pustite na miru. najžalosnije da će biti ipak osuđen, kazna će mu biti u visini vremena provedenih u pritvoru. mol-u je upravljačka prava nad inom dao račan, kad je prodao 25%+1 dionicu ine, i dao joj upravljanje nabavom i prodajom, istraživanjem, u biti, svime čime se ina bavi. račan, ne sanader.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.