Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAAG
Povratak na članak

Tužiteljstvo: Sudeći prema najavljenim aktivnostima, Šešelj je dobra zdravlja

Sudsko vijeće treba postaviti uvjete koji osiguravaju da optuženi neće "ugrožavati žrtve, svjedoke ili druge osobe"

Komentari 5

MI
Milivoje
12:22 22.06.2014.

vidi sliku kako se uzgojio, uziva on tamo, jos mu dopustaju da se pravi vazan

VL
TH
thekurcula
10:03 22.06.2014.

Izjava tužilaštva da je Šešelj dobrog zdravlja, kad svi znamo da je neizlečivo bolestan i da, najverovatnije, nema još puno života, tipičan je sarkazam zapadnih demokrata koji smo videli, recimo, i kad neki američki oficir objašnjava na televiziji snimke načinjenje kamerom na nosu rakete kojom je gađan neki civilni cilj protivnika (neki most, ili tako nešto), i na kojem se vidi kako neki civil za dlaku izbegava smrt, a ovaj oficir se cereka i kaže kako je ovaj na slici danas najsrećniji čovek na svetu! To ume zaista samo zapadna demokratija! Mi nemamo tih kapaciteta.

VL
DU
Deleted user
12:14 21.06.2014.

Haha koji car, po njemu je ona narodna nit ga hebat nit ga kuci vodit:))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.