Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJSKA

Tusk smijenio šefove javne TV: Depolitizacija medija ili puzajuća diktatura novih vlasti?

22.12.2023.
u 17:00

Bivši premijer Mateusz Morawiecki tvrdi da novi ministar kulture svojim nezakonitim potezima pokazuje da nova vlada na svakom koraku krši vladavinu prava do koje joj je navodno stalo

Komentara 10

Avatar Dars
Dars
17:35 22.12.2023.

Da je istu stvar napravila neka iskonski desna vlast (pritom ne mislim na HDZ, CDU i slične jer su oni ljevica) medijski naslovi bi malo je reći VRIŠTALI o tome kako desničari uvode fašističku dikaturu. Ljevica i njezin sveprisutni i svevladajući političko/financijski/medijski establishment jasno i nedvosmisleno guraju svijet (zapadnu civilizaciju) u propast.

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
17:40 22.12.2023.

Ljevičarski totalitarizam koji je zarobio cijeli svijet sada obračunava i s Poljskom, koja je bila posljednj bastion slobode.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
18:51 22.12.2023.

Jasno je da demokracija postoji samo u teoriji, ali lijeve snage se pod svaku cijenu zaklinju u istu, dok rade sve nalik diktaturi. Ako bi desnica uradila bilo kakav potez iste naravi bila bi razapeta da suzbija slobode i demokraciju. Vidimo agendu protim Trumpa, slučaj Poljska, slučaj AfD...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije