Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pritisak na suce?
Povratak na članak

Turudić objasnio zašto je Karamarko smio komentirati presudu za Fimi Mediu

- Tomislav Karamarko je kao predsjednik HDZ-a imao pravo reći to što je rekao - kazao je Turudić.

Komentari 24

DU
Deleted user
22:20 14.03.2014.

drugovi i drugarice se obracunavaju sa hrvatskom desnicom bas kao u starim mracnim vremenima samo malo sofisciranim metodama.

VL
DU
Deleted user
22:48 14.03.2014.

... (u nizcu Vladinih, Milanovićevih nekompetentnih i neadekvatno školovanih "bisera" od ministara) pa kako će i Bauk, nastavnik matematike, poznavati problematiku o kojoj govori?!

VL
RI
Rizlman
22:48 14.03.2014.

Turudić je zakon. Treba ga staviti na čelo Vrhovnog suda umjesto onih komunjara tamo. On je jedini donio ispravnu presudu kad je trebalo izručiti udbaše, i kad je napisao da nije došlo do zastare i da je to čitava priča.. S druge strane, sud u Velikoj Gorici kao i vrhovni sud pregazili su hrvatski zakon tvrdeći kako je nastupila zastara, s tim da je velikogorički sud odbio izručenje, a vrhovni sud nije smio zbog pritiska izvana, pa je, umjesto da potvrdi Turudićevo rješenje o tome da nije nastupila zastara, izveo opasan presedan prema kojem zastara nije prepreka za izručenje. Prema tome, time je taj vrhovni sud otvorio put da sad Cvitan podigne optužnicu recimo protiv Sindičića za ubojstvo obitelji Ševo, sud će reći da je došlo do zastare, a Italija ne bi imala pravo na izručenje jer je predmet pokrenut u Hrvatskoj. A što se ove teme tiče, tko su ti suci da se njihove odluke ne bi smjele komentirati? I kako to Karamarko može utjecati na sud kad nema nijednu polugu vlasti u rukama i ne može pritiskati ničim?

VL
PI
pinkec
22:58 14.03.2014.

Gosp. Turudić je jedan od rijetkih koji je stručan i pošten!

VL
LE
LeonardS
22:15 14.03.2014.

A tko u vladi pozna materiju osim "materiju podobnosti" jer da nije tako ne bi nam bilo ovako

VL
IV
ivanvinkovci
09:24 15.03.2014.

Bas me i ne cudi sto SDP ovac nije upoznat s onim o čemu priča... Inače se vole pravit pametni a uvijek ispadnu glupi... da nisu na čelu Hrvatske bilo bi mi smiješno ovako je žalosno..

VL
SU
superman21
10:00 15.03.2014.

Bauk kao i cijela vlada petlja se gdje treba i gdje ne treba a o tome da li su meritorni da raspravljaju o nečemu i komentiraju dalo bi se raspravljati

VL
SU
sumar
09:45 15.03.2014.

netko je lud u ovoj državi,ako suci osude nevalja, ako ne osude nevalja,što nama paše svi koji tuku protiv sudaca za mene su isto kriminalci,jer odobravaju poćinjena djela.Pustimo suce da sude.po meni nebi trebalo biti pravomočne i nepravomočne presude osudi i gotovo pa nebi bilo ponavljanja kriminala,a svi koji ne rade poštenou zatvor.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
21:52 14.03.2014.

Karamarko je javna licnost, Predsjednik stranke, i jos vise, bas te optuzene stranke, i naravno da treba dati komentar za medije. Jos najbolje da mu treba staviti muzerolu na usta. O svasta, pa nismo u Stalinovoj Rusiji. To sta se njegovo licno misljenje ne poklapa sa sentencom Suda, to uopce nije vazno, gradjanu je vazno sta Sud odluci, a Karamarko nek prica sta ga volja. Bar na to ima pravo.

VL
ER
eristika
10:09 15.03.2014.

E g. Turudiću, naš problem nije samo što nam ministri komentiraju materiju koju ne poznaju, puno veći problem nam je što rade posao koji ne znaju raditi.

VL
DO
doktorica
11:23 15.03.2014.

ovo je sumrak demokracije,ako se ne može reći šta se misli...

VL
BS
bstrabi2
12:01 15.03.2014.

Turudić.Morate radit.Kako partija hoće,a ne kako sud hoće.Zar vam došlo u glavu?Da partija vodi državu u mrak.....

VL
51
512Petra
10:20 15.03.2014.

A da je komentar bio: " Da, krivi smo!" , tad nebi bilo problema jel? Dajte molim vas, kao predsjednik stranke, koji svakodnevno daje izjave medijima ima pravo reći što misli.

VL
IR
iva.racic.1
08:56 18.03.2014.

Žao mi je što ne vidite da je on to napravio BEZ znanja HDZ-ovog članstva, bez znanja predsjedništava i javnosti, te da nitko od optuženih članova VIŠE nema nikakav autoritet u stranci.

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:50 15.03.2014.

baš lijepo "objašnjenje"... jedino što nam turudić nije objasnio kako to da kara marko smije ono što nitko drugi u hrvatskoj ne smije - komentirati nepunomoćnu presudu?

VL
LA
ladislaus
07:16 15.03.2014.

Moj gospodine Turudiću,osjećam da ste pristrani politički.Vas cudce nitko ne smije kritikovati a pgledajte koliko sudci posjeduju materijalnih dobara.Rade honorarno po fakultetima itd..Što se tiče gospodina Karamarka,pa nisam ja bio ministar policije kada su se negativnosti događale,ili?Vi bi gospodine trebalii podnijeti ostavku...ima još osoba kvalificirani za sudstvo,a vjerovatno i kvalificiranijih i nisu pristrani.

VL
OB
Objektivno...
07:24 15.03.2014.

Ljudi moji, jesam li ja ćorava, ali kolko ja vidim u novom Kaznenom zakonu se komentiranje nepravomoćne presude uopće više ni ne spominje kao neko kazneno djelo ili prislila prema gospodi sucima... To je bilo u starom KZ Ali bogmee i u novom KZ kada suci ko fol (zbog žurbe?) po žalbi sude u vijeću a ustvari presudu donese samo jedan izvjestitelj (a ostalo dvoje potpiše kad stigne), onda..., barem ja tako mislim da tu ipak ima malo elemenata nekog malog "prekršaja"? Na dva sata vožnje Podravinom od rodnog mjesta suca Turudića...Ne znam jel' se gospon Dinko slaže sa mnom? A o ekipi radoholičara sa Zrinjevca vis a vis Turudićevog suda bolje da zasada šutim...

VL
FU
fudbal
22:44 14.03.2014.

Mozes li turudicu objasniti,kako je spijun kremenko uopste na slobodi.Bio je prisutan u mnogim malverzacijama hdz i senadera,a na upit o pljacki ,, NIJE IMAO POJMA,,. Isti je slucaj sa kalmetom,milinovicem,kosor,suker,jandrokovic,cobankovic. Svi nabrojani su morali biti procesuirani i osudjeni.A tajaj kremenko je za mnoge stvari vec trebao biti u prugastom dresu rementinca.

VL
GR
gruzija
08:02 15.03.2014.

Turudicu vi kao da izlazite iz jednog dijela Karamarkovog organizma koji neznam ljepse reci nego straznjica a tamo ste se dobro utaborili

VL
DU
Deleted user
22:38 14.03.2014.

Da je netko mene osudio i ja bih komentirao presudu.., karamrko je šef podzemlja, mesićev dečec, osuđen, na kraju krajeva on je bil ministar policije dok je sanader krao, dakle i on je osuđen u ovom postupku i to zna. I zato je komentiral. Dobro veli Turudić. Nije Turudić smjestio Karamarka među optužene, Karamarko se tamo sam stavio.. hihihihi

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.