Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravičan zločin

Tursku tinejdžericu obitelj živu zakopala jer se družila s dječacima

turska zločin
REUTERS
05.02.2010.
u 09:06

Tijelo Medine Memi pronađeno je u sjedećem položaju i s vezanim rukama. Patolozi su otkrili zemlju u plućima, što znači da je Medine živa zakopana.

Tursku tinejdžericu Medine Memi (16) obitelj je živu zakopala u dvorištu, ispod kokošinjca, jer se družila s dječacima, objavio je turski list Hurriyet. 

Otac i djed nesretne Medine, koji su počinili ovaj monstruozni zločin, uhićeni su. Policija je uhitila i majku, ali je ona naknadno puštena. Zločin je počinjen u prosincu, ali je otkriven tek 40 dana nakon počinjenja .   

Tijelo Medine Memi pronađeno je u sjedećem položaju i s vezanim rukama. Patolozi su otkrili zemlju u plućima, što znači da je Medine živa zakopana.

Zločin se dogodio na jugoistoku Turske, u kurdskom području, gdje "zločini iz časti" još nisu iskorijenjeni.

Ključne riječi

Komentara 151

DU
Deleted user
09:17 05.02.2010.

I to hoce u EU!!!

RO
RodeGraven
16:54 05.02.2010.

stigao je i Srbin Crovata. Još se samo čeka Ilija Garašanin pa može poćeti \"vanredno zasedanje SANU\" a možda ispadne i kakav najnoviji memorandum sa taze izmenama inaće buđave teorije kako nas Hrvate osloboditi imovine i života po mogučnosti hihihihi

Avatar Bjesomar
Bjesomar
09:45 05.02.2010.

Boze idiota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije