Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novčana kazna

Turski državljanin autocestom vozio 240 km/h

Zagreb: Policijski BMW - presreta?
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
30.09.2022.
u 13:58

-Na dijelu autoceste, u blizini Babine Grede, gdje je dopušteno 130 km/h, 37-godišnjak je osobnim automobilom "Audi“ njemačkih registracijskih oznaka upravljao brzinom od 240 km/h - navode iz policije.

Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako su policijski presretači u prvim minutama 29. rujna 2022. godine, na autocesti Lipovac – Zagreb, zatekli 37-godišnjeg državljanina Turske u prekoračenju propisane brzine kretanja vozila.

-Na dijelu autoceste, u blizini Babine Grede, gdje je dopušteno 130 km/h, 37-godišnjak je osobnim automobilom "Audi“ njemačkih registracijskih oznaka upravljao brzinom od 240 km/h. Vozaču je izrečena novčana kazna u iznosu 5.000 kn i zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana – navode iz policije. 

Komentara 1

VI
vidum
14:26 30.09.2022.

Što ako izvadi iskaznicu HDZ-a, iz koje će biti vidljivo da je bio na specijalnom zadatku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije