Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskomadan?
Povratak na članak

Turska: 'Snimke dokazuju da je Khashoggi ubijen'

Saudijski medij ne pridaju slučaju nikakvu važnost, a neki kažu da je kriv Katar

Komentari 18

TE
TEUTA
15:25 13.10.2018.

Ako zivis u inozemstvo i pritivnik si trenutne vlasti nemoj tako lako posjetiti predstavnistva tvoje drzave. To su diplomatska pravila Turske i Bliskog Istoka.

VL
MX
Mister X
18:12 14.10.2018.

Unatoč tome što je Trump poslao oštru poruku Muhamedu Bin Salmanu, kazao je da ne vidi razlog da blokira investicije Saudijske Arabije usprkos zabrinutosti, dodajući da bi u slučaju američke blokade Saudijska Arabija preusmjerila svoj novac na Rusiju i Kinu Potom tko može malo misliti zna uz čiji blagoslov je bila likvidacija izvršena ...

VL
NO
nogogaz
20:34 13.10.2018.

Veliki prijatelji SAD i Kolinde su nevini!

VL
Avatar imotska115
imotska115
13:25 13.10.2018.

"Snimke dokazuju da je Khashoggi ubijen", glupi naslov. Na snimci nije dokazano da je ubijen, samo je ušao u zgradu, a unutra što se dogodilo nemate Vi iz VL i nitko drugi dokaza sto se stvarno dogodilo. Sto ja saa onim crnim kombijem koji je izašao iz iste zgrade, možda su ga odveli u Saudijsku Arabiju da se po razgovori sa princem.?????

VL
RA
ranko75
10:10 15.10.2018.

To je demosratija prijatelja SAD, a SAD svuda siri takvu demosratiju.

VL
PL
@ploto@
14:26 13.10.2018.

Turska istraga o nestanku uglednog saudijskog novinara Jamala Khashoggija, kritičara saudijskih vlasti, otkrila je snimke na njegovu Apple Watchu koje navodno pokazuju da je bio mučen i ubijen, objavio je u subotu turski tisak. Izvješće objavljeno u provladinom dnevnom listu Sabah, koje još nije potvrđeno, objavljeno je nakon što je izaslanstvo Saudijske Arabije stiglo u Tursku radi zajedničke istrage tog slučaja.Khashoggijevo ispitivanje, mučenje i ubojstvo snimljeno je na njegovu Apple Watchu, navodi list, dodajući da je sat bio sinkroniziran s njegovim iPhoneom, koji je bio kod njegove zaručnice koja ga je čekala ispred konzulata. Dvojica visokih turskih dužnosnika kazala su ranije Reutersu da je on nosio crni Apple Watch kada je ušao u saudijski konzulat i da je on bio povezan s mobilnim telefonom koji je ostavio vani. Već ranije Washington Post, za koji je Khashoggi pisao, javio je da turski istražitelji imaju audio snimke navodnog ubojstva.

VL
VI
VisAVis2
10:02 13.10.2018.

Pohvalne akcije zapada i Turske! Gdje su bili za vrijeme titove strahovlade? Stotine tisuća ljudi koje su englezi poslali u jugu su netragom nestali, a englezi o tome i dan danas (kao i Rijad) šute!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.