Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENO VIŠE OSOBA

Turisti u Splitu izboli muškarca, hitno operiran

Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL
18.05.2021.
u 22:14

Pronašli su i u službene prostorije priveli muškarce i ženu, a neslužbeno je riječ o poljskim državljanima koje se dovodi u vezu s događajem

Ubodnu ranu u predjelu trbuha u utorak poslijepodne zadobio je muškarac u Grljevcu kod Podstrane zbog čega je hitno operiran u KBC-u Split, doznaje se u bolnici.

Policija je službeno potvrdila da se incident dogodio u utorak nešto prije 17 sati kada su primili informaciju da je oštrim predmetom ozlijeđen muškarac i da ima ubodnu ranu. Muškarac je odveden u splitsku bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć. Nakon primljene dojave, policijski službenici izašli su na teren. Pronašli su i u službene prostorije priveli muškarce i ženu, a neslužbeno je riječ o poljskim državljanima koje se dovodi u vezu s događajem.

Po neslužbenim informacijama, poljski državljani uhićeni su na benzinskoj crpki, a u njihovu privođenju policiji su pomogli brojni svjedoci koji su opisali osobe i vozila u kojima su se nalazili. Policija je izvijestila da je u tijeku kriminalističko istraživanjem nad privedenim osobama. Na mjestu događaja u tijeku je očevid, o svemu je obaviješteno i državno odvjetništvo, a motivima napada trebalo bi se više znati u srijedu ujutro.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
22:39 18.05.2021.

To turisti? To su teruristi.

PA
Pasdaran
13:15 19.05.2021.

Hvala babi Merkel na otvorenim granicama, religiji mira, doktorima i inženjerima...

MA
Matek
07:29 19.05.2021.

Bahati lokalac dobio što je tražio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije