Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sramotan slučaj'

Turisti dobili račun za večeru od 1100 eura, gradonačelnik bijesan

Račun
Foto: Thinkstock
22.01.2018.
u 07:45

Gradonačelnik je objavio da će istražiti slučaj, nakon što su to gosti prijavili policiji.

Restoran u Veneciji koji je doslovce opljačkao četvero mladih stranih turista razbjesnio je gradonačelnika tog talijanskog grada koji smatra da takvi slučajevi narušavaju ugled Venecije i njezinih građana. Četvero mladih iz Japana dobilo je račun od 1100 eura za četiri steaka, pržene morske plodove i vodu u restoranu na Trgu sv. Marka, objavila je agencija Ansa.

Gradonačelnik je objavio da će istražiti slučaj, nakon što su gosti to prijavili policiji. "Ako se utvrdi da je ovaj sramotni slučaj točan, učinit ćemo sve da kaznimo odgovorne", rekao je gradonačelnik Luigi Brugnaro na Twitteru u nedjelju. Po Ansi, turisti su prijavili gastronomski incident policiji u Bologni, gdje studiraju.

Pogledajte i galeriju: 10 namirnica koje niti nutricionisti ne bi konzumirali

Račun
1/11
Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
09:20 22.01.2018.

moraš biti fakat opaljen da u veneciji igdje sjedneš, jedva čekaju da ti zavaljaju, ima među njima valjda i "poštenih" jer vidim da se reklamiraju na cesti "fair prices"...preporuka - diskont i puni ruksak:)

MI
miki45
11:23 22.01.2018.

sta trazite u veneciji budite u hrvatskoj i dodzite u Vukovar slavoniju gdje je jelo super i jeftinije puno tjedan dana za manje novaca

JU
juma
11:41 22.01.2018.

Prije neku godinu, rucak za tri osobe uz most Rialto s prekrasnim pogledom i uz sami kanal grande s gondolama, sve skupa oko 200 eura. U odnosu na kvalitetu hrane svakako precijenjeno, ali ovo s racunom od 1100 eura je kriminal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije