Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU: DAMIR KAJIN

'Sve donedavno bio sam uvjeren da Milanović i Plenković samo glume svoj sukob'

17.03.2024.
u 14:03

Jedan od osnivača IDS-a, rekorder po minutaži za saborskom govornicom, danas gradonačelnik Buzeta, prisjeća se prijelomnih političkih događaja u kojima je sudjelovao, odnosa s Tuđmanom, Račanom i Jakovčićem te se obrušava na oporbu

Komentara 18

OG
oggi
14:25 17.03.2024.

Pa oni i dalje glume svoj sukob! 2016. godine sam Milanović je rekao za Plenkovića "Mi ne ratujemo." Također je rekao "Plenković? Pa što on radi u HDZ-u?" Oni tobože "ratuju", a nijedan se nije bunio dok su Austrijanci zabranjivali Bleiburg? Kako je to moguće? Obojica su usred međusobnog ratovanja došli u Jasenovac odaslati, po Plenkoviću, "zajedničku resonancu o zločinačkoj hrvatskoj povijesti". Plenković šuruje sa SDSS-om, a Milanović je Pupovcu prethodno bio darovao nekretnine. Jedina tema na kojoj se nešto razilaze je Rusija-Ukrajina i to razilaženje isključivo šteti Hrvatskoj kao državi, što je gle čuda - opet obojici ideološki u interesu! I ovaj trenutni "sukob" im je opet savršeno u interesu, jer njime pokušavaju polarizirati glasače između HDZ-a i SDP-a i time ugušiti sve manje desne stranke, DP, Most, HSP i Kolakušića i OiP. I Plenković i Milanović igraju na senzacionaliziranje ovog "sukoba" kako bi narod nasjeo. A narod k’o narod lako ga prevari zlo.

LU
luftbrenzzer
16:38 17.03.2024.

"Sukob" se odigrava po točno utvrđenom planu pa sve posljedice koje proizlaze iz sraza dva jarčićana brvnu, apsolutno su očekivane i unaprijed prihvaćene. Na kraju će presuditi narod na biralištima, a prednost će imati onaj koji bolje obradi svoje biračko tijelo. Za sada nešto bolje ide Plenkoviću jer ima kasu pri ruci pa dijeli euriće šakom i kapom. Kad su se već odrekli svi uzusa uljuđenog ponašanja i prihvatili se kafanske retorike, bilo bi zgodno vidjeti da potonu do kraja i da šakama odmjere snage, za što izgleda ipak nemaju petlje.

V0
Vlaskoulicanec4.0
15:41 17.03.2024.

Ća taj još ni u pržunu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije