Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje Hrvatske
Povratak na članak

Tuđman lobirao kod Židova: Ustaše su počinili mnoge zločine

Tuđman navodi primjere solidarnosti hrvatskog naroda sa Židovima, ali i objašnjava neke kontroverze iz svoje akademske karijere.

Komentari 572

Avatar NielsenKnockoutsVVS
NielsenKnockoutsVVS
20:49 29.04.2011.

Tudjman lobirao kod Zidova da bi dao do znanja ustasama da su sami i zaboravljeni i da sa njima niko, pa cak niti onaj koga su smatrali svojim poglavnikom, ne zeli da se asocira i dovodi u vezu.

VL
OB
-obrisani-
20:50 29.04.2011.

njofra je slao mesica da po australiji peva ustaske pesme kad je trebao pare,a onda ih je sutnuo... nije lepo

VL
Avatar NielsenKnockoutsVVS
NielsenKnockoutsVVS
23:32 29.04.2011.

ustase: Predsednik Mesic je izdajica i izrod, iako je u potpunosti prihvatio i intenzivno prakticirao kulturu lazi, varanja i karadje koju mi sa takvim zarom njegujemo, i jedina mu je greska bila sto je tu praksu i stecene \'vestine\' upotrebio protiv nas zbog cega se mi danas na nj tako i ljutimo.

VL
OB
-obrisani-
16:25 29.04.2011.

tušman je jedan od većih nitkova i ništarija hrvatske povijesti koji je nanio hrvatskom narodu neizmjernu štetu

VL
BC
BCA
18:10 29.04.2011.

Ajmo kamokretenosi, na traktore i u onaj rcegovački kamenjar, brzo..he..he

VL
OB
-obrisani-
19:21 29.04.2011.

A zasto je Franjo isao lobirati bas kod Zidova ? Prosudite sami...... America, a land of equal opportunity !!!......................... Right???????????????? ......ha,ha,haaaaaaaaaaa recite mi molim vas koliko slovenskih ,srpskih ,bosanskih i hrvatskih milijardera ( bilijunera ) u Americi ima?????????????? Rekao bii SS-ovac iz Svedske da u svijetu ima NESRAZMJERNO mnogo zidovskih milijardera. Posto znanstvenici tvrde da je IQ Zidova jednak prosjeku europskih naroda ,mora da se tu radi o NECEM DRUGOM !?!?!?!? USA: Daniel Abraham, Sheldon Adelson ,Philip Anschutz ,Edmund Ansin ,Micky Arison,Steven Ballmer, Ronald Baron ,Marc Benioff ,Carl Berg ,Nicolas Berggruen ,Leon Black ,Arthur Blank, Leonard Blavatnik, Michael Bloomberg, Neil Bluhm, David Bonderman, Charles Brandes, Donald Bren, Sergey Brin, Edgar Bronfman, Sr , Ronald Burkle , Alan Casden, Leon Charney ,Steven Cohen ,Leon Cooperman ,Lester Crown ,Mark Cuban,Barry Diller, Stanley Druckenmiller,Glenn Dubin,Larry Ellison ,Israel Englander, Doris Fisher, John Fisher, Kenneth Fisher,Robert Fisher, Thomas Friedkin, Robert Friedland, Phillip Frost ,David Gefen,Malcolm Glazer, Alec Gores ,Tom Gores ,David Gottesman ,Jeffrey Greene , William Gross, Joshua Harris ,Carl Icahn ,Michael Ilitch,Jim Irsay ,Irwin Jacobs , Jeremy Jacobs, Sr George Kaiser ,Sidney Kimmel ,Alexander Knaster ,Charles Koch , William Koch ,Bruce Kovner ,Robert Kraft ,Michael Krasny ,Henry Kravis ,Edward Lampert , Marc Lasry ,Leonard Lauder, Ronald Lauder ,Ralph Lauren ,Thomas Lee ,Richard LeFrak, Nancy Lerner ,Norma Lerner, Randolph Lerner,Theodore Lerner ,Peter Lewis ,George Lindemann ,Jeffrey Lurie ,Stephen Mandel, Jr Alfred Mann ,Joe Mansueto , Bernard Marcus, Gary Michelson ,Paul Milstein, John Morgridge ,Michael Moritz Donald Newhouse, Samuel Newhouse, Jr .Daniel Och, Larry Page,John Paulson ,Nelson Peltz , Ronald Perelman ,Isaac Perlmutter ,Michael Price ,Anthony Pritzker ,Daniel Pritzker Robert Pritzker,Jean Pritzker , John Pritzker ,Karen Pritzker,Linda Pritzker,Nicholas Pritzker Penny Pritzker ,Thomas Pritzker, Stewart Rahr, Mitchell Rales ,Steven Rales Sumner Redstone, Ira Rennert ,Marc Rich ,Robert Rich, Jr .George Roberts, Stephen Ross Alexander Rovt, Marc Rowan ,David Rubinstein,Henry Samueli, Tamir Sapir , Steven Schonfeld , Lynn Schusterman , Stephen Schwarzman, Eugene Shvidler ,Thomas Siebel Herbert Simon ,James Simons ,Daniel Snyder, Sheldon Solow ,George Soros, John Sperling, Peter Sperling, Jerry Speyer ,Steven Spielberg ,Leonard Stern ,Henry Swieca, Alfred Taubman, David Tepper ,Joan Tisch ,Wilma Tisch ,Leslie Wexner ,Meg Whitman , Stephen Wynn ,Charles Zegar ,Sam Zell ,Daniel Ziff ,Dirk Ziff ,Robert Ziff ,Mark Zuckerberg ,Mortimer Zuckerman ............. Jeste li primjetili da nigdje nema Rotschildovih ........pa oni nisu milijarderi....Porodica je vrijedna $ 500 trilijuna, 50 % vrijednosti cijele planete.......... Bez brige budite ljudi moji ,sve je to samo SLUCAJNOST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......

VL
BE
besliciv
20:52 29.04.2011.

Malo smijeha nije na odmet ! (.....oprez....mogli bi doslovno puknuti od smijeha) KOSOR KOD PURDE: \'Jao, vidi moju sliku!\' Datum objave: 29.04.2011 17:01 Autor: 24sata/tportal.hr Povećaj veličinu slova Smanji veličinu slova Pošalji prijatelju Ispiši stranicu Premijerka Jadranka Kosor u Vukovaruvaru je došla na vukovarsku Dunavsku konferenciju koju je za europske predstavnike organizirao ministar Gordan Jandroković. Nakon sastanka s članovima Europske komisije, kojom prilikom je naglasila važnost održavanja ovakvog sastanka u Vukovaru, Kosor je iskoristila pauzu i posjetila Tihomira Purdu. Kosor nije vidjela Purdu od dana kada su ga pustili na slobodu iz bosansko-hercegovačkog zatvora, pišu 24 sata PixsellJadranka Kosor posjetila obitelj branitelja Tihomira PurdePogledaj cijelu fotogaleriju \'Rekla sam da ću doći kad prvom prilikom posjetim Vukovar i eto me\', rekla je nasmiješena premijerka Purdi koji ju je dočekao na vratima svog stana u centru grada, pišu 24 sata. Nakon što su se srdačno pozdravili, premijerka je darovala troje Purdine djece s velikom košarom slatkiša. Vezane vijesti * Purda najavio da će tužiti Srbiju (29.04.2011) * \'Branitelji mogu putovati preko granice\' (28.04.2011) * Srbija najavila reviziju svih tjeralica za ratne zločine (21.03.2011) * Srbija ne bira sredstava da postane lider u regiji (20.03.2011) * Grobari: Purda - ubica srpskih zarobljenika (16.03.2011) još vijesti na temu Na ulazu u dnevnu sobu zastala je vidno iznenađena i ozarenog lica. Naime, na zidu Purdine dnevne sobe stoji velika uokvirena slika nasmiješene premijerke, pored nje raspelo, a s druge strane hrvatska himna. \'Jao, vidi moju sliku!\' iznenađeno je uzviknula Kosor i, zajedno s pratnjom i obitelji Purda, nekoliko trenutaka stajala ispred slike zureći u svoj lik, pišu 24 sata i dodaje da sličan veliki portret imaju svi HDZ-ovi dužnosnici. \'Meni je jako drago što ste uspjeli doći u moj dom. Do sada, sve što ste mi obećali, to ste i učinili\', rekao joj je Purda. Premijerka je razgovarala s djecom, ali se i raspitala o četvrtom, koje je na putu. Purda joj je rekao da se radi o djevojčici koja će se zvati Ivana i treba se roditi krajem lipnja. \'Kada se dijete rodi, odmah me nazovite i ja ću ubrzo doći. Otvorit ćemo šampanjac i naravno da ću biti kuma\', rekla je premijerka. Purda je premijerki rekao da ima nekih problema, ali da bi o tome s njom razgovarao nasamo, što mu je ona i dopustila. S obzirom na to da je nedavno obnovio svoj stan, kupio novi namještaj i riješio neke dugove za režije, pretpostavlja se da Purda sada treba pomoć oko kredita koje otplaćuje umjesto svojih prijatelja, pišu 24 sata. Kako pišu 24 sata, ministar Jandroković nije bio zadovoljan premijerkinim protokolom, pa je rekao da konferencija neće čekati nju. Međutim, malo je prolongirao termin, da bi na kraju ipak održao presicu bez premijerke i pola novinara.

VL
OB
-obrisani-
12:24 30.04.2011.

. . ..Predsjednik: Čekaj, čekaj, pa bolje je da on radi, negoli da čeka protuudar. Ante Gotovina: Ja imam jedan prijedlog, koji se može uklopiti u plan načelnika Glavnog stožera, a to je s one strane BiH. Ako mi dozvolite,, ja bih ga i obrazložio. (Listaju po karti...) Ovaj plan se uklapa u plan operacije od načelnika Glavnog stožera Hrvatske vojske, a ide iz istoka prema zapadu, tj. iz BiH, već s postojećih položaja Bosansko Grahovo, i isto tako šire područje Glamoča. Vrijednost ove operacije je povezivanje snage 2. krajiškog korpusa, izbijanje na Vitorog i time stvaranje uvjeta za izbijanje na Jajce, i rješavanje problema Jajca. Drugo, s ovim pravcem, kao u prvoj fazi operacija bi primila... Operacija, u isto vrijeme, kada kreću snage sa zapada prema istoku, krenule bi snage 3. bojne 126. pukovnije 1. Hrvatskog gardijskog zdruga i specijalnih postrojbi MUP-a Hrvatske i Herceg-Bosne, u pravcu crvene zemlje, i time stavlja kompletno Knin pod kontrolu. Time bi uvezale i glavne snage 7. kninskog korpusa na obrnau Knina. Druge snage, tu ja imam jedan zahtjev, a to je da s Armijom BiH dogovorimo dvije brigade iz sastava BiH, koje bi bile pridodate i operativno podređene združenom stožeru ovdje HVO, ali i HV. One bi imale zadaću da idu sjeverno u pravcu... da idu na spajanje u pravcu Kulen Vakufa sa snagama 5. korpusa, koji prodire u pravcu Kulen Vakufa. S ovim ovdje uvezivamo jedan dio snaga 2. krajiškog korpusa, a s udarom u pravcu Kulen Vakufa s dvije strane, i dalje... i bok, iz pravca juga prema sjeveru Kulen Vakuf, i od pravca sjevera prema jugu Kulen Vakufu, uvezivali bi ostale snage 2. krajiškog korpusa i one koje su došle iz zrinskog korpusa, poslije obaviještajnih podataka obavještajne službe. Tek poslije, kada imamo rezultat s ove strane, naše snage koje idu u pravcu Zapadne Bosne, sigurno da bi oni orijentirali jedan dio njihovih snaga, da bočno udare u snage zbornog područja Gospić iz zbornog područja Split, i iz pravca, ono što imamo padine Velebita, u pravcu Gračaca, te su u pravcu Otrića. Tek tog trenutka, poslije jednih dobrih provjerenih podataka, angažirao bih snage 7. gardijske brigade i 4. gardijske brigade - da obuhvatom izbijaju u pravcu Otrića, i time kompletno razbijaju bočno snage koje bi išle u pravcu snaga zbornog područja Gospić, i ostalih zbornih područja, Split, zajedno sa specijalnim postrojbama MUP-a, i time bismo kompletno razbili njihove glavne snage 7. korpusa, 15. ličkog korpusa i zatvorili drugu komunikaciju, tj. izlaz iz Knina u pravcu Gračaca i dalje prema Bosni, a ovaj već imamo pod kontrolom, kod Knina, u pravcu Drvara. Mi bismo dobili, jedno, uvjet da idemo dalje prema Jajcu, s ove strane, jer izbijamo na planinu Vitorog, odakle kontroliramo kompletno prostor u pravcu Jajca. S ove strane bismo mogli ostvariti ono što je spajanje sa Zapadnom Bosnom. A, drugo, kompletno zatvaranje južnog sektora, i time rješavanje problema južnog sektora u Hrvatskoj. . .

VL
OB
-obrisani-
13:03 30.04.2011.

.. ...SAVA STJELJA, iz Zagrada, rođena 1926. godine u Polači, opština Benkovac ... dana 4/5.08.1995. godine, noću oko 1 sat krenula sam iz Zagrada za Benkovac. Vozio nas je Slavko Munjes u svom traktoru. Sa mnom su bila i moja moja djeca. U Benkovcu smo prešli u kamion Rade Ostojića iz Biljana Gornjih. Moj muž Branko i sin Mirko krenuli su iz Zagrada sa osobnim kolima \"Mercedes 200D\", sa kojim je upravljao Mirko. Sa njima je bio i Dušan Ivaneža, s tim da je Dušan sjedio na mjestu suvozača. Pored mene u kamionu su bili Mirkova žena Vedrana i djeca Savo (8) i Aleksandra (3), te još ljudi iz Zagrada. Cijelim putem Mercedes je išao iza kamiona jer je pratio nas i snabdjevao nas sa hranom i vodom. U Petrovcu je kamion ostao bez goriva, a onda nam je jedan čovjek ponudio gorivo ako mu povezemo robu, na što je vozač pristao. U nedjelju smo nastavili put od Petrovca prema Ključu. Kada smo odmakli od Petrovca nekih 12-15 kilometara, čula sam zvuk aviona a odmah zatim i detonacije. Pošto je auto bilo pokriveno ceradom ja nisam vidjela te avione. Inače kolona se lagano kretala a nakon detonacija kamion se zaustavio i mi smo počeli svi iskakati iz kamiona vani. U kamionu je bilo i ranjenih. Čim sam izišla vani, pošto je Mercedes bio odmah iza kamiona, vidjela sam sina Mirka bez glave. Dušan Ivaneža je sav krvav po glavi izišao vani iz automobila. Moj muž Branko je i dalje sjedio nepomično na zadnjem sicu, a krv mu je curila iz usta. Neko je doviknuo \"ovi su mrtvi\". Na autu Mercedesu bilo je razbijeno vjetrobransko staklo. Vidjevši tu scenu žalim iz sveg glasa i pogledom tražim unuke koji su se razbježali pored ceste. Uskoro su se pojavili žena Mirkova i oboje djece. Vedrana je bila ranjena u mišicu lijeve ruke. Vrlo brzo kod nas se pojavio jedan vojni kamion i vojska pa su nas sve potrpali u taj kamion, dok su na licu mjesta ostali i kamion sa kojim smo putovali i Mercedes i još neka vozila. Još dok sam bila blizu Mercedesa vidjela sam da je ovo auto počelo goriti. Vjerovatno se zapalilo gorivo koje se nalazilo u gepeku. Poslije sam čula razne priče i jedni su govorili da je auto potpuno izgorio i da su u njemu izgorjela i tijela sina mi i muža. Drugi su opet govorili da tijela nisu potpuno izgorjela. Ni danas nisam saznala pravu istinu, a voljela bih je saznati, i ako je bilo što ostalo od njih da saznam gdje su njihovi ostaci sahranjeni. U vrijeme ovog događaja moja snaja Vedrana bila je pred porođajem. Otišla je u bolnicu oko 24.08.1995. godine, a porodila se 29.08.1995. godine. U toku porođaja Vedrana je umrla ne vidjevši bebu. Rodila je žensko dijete i dali su joj ime Tanja ... ..

VL
OB
-obrisani-
15:06 30.04.2011.

NOVI MEMORANDUM velikosrba. SENZACIONALNO OTKRIĆE SB O MEMORANDUMU 2 http://bosniainfocentar.phpbb3now.com/viewtopic.php?f=2&t=777&p=3929#p3929 Uznemirujući dossier “SB”: novi srpski velikodržavni “priručnik” - Srbija ima memorandum 2 DRUGI MEMORANDUM SANU U TEORIJI I PRAKSI Tačno dvadeset i pet godina nakon objavljivanja Memoranduma Akademije nauka iuka i umetnosti Srbije (1986. godine) koji je bio naučno-teorijska platforma za raspad SFRJ i krvave osvajačke ratove „u kojima Srbija nije učestvovala“, u akademskim nacionalističkim krugovima u Beogradu „patentiran“ je njegov nastavak - Memorandum II čiji su strateški ciljevi gotovo identični sa „prethodnikom“, dakle velikosrpski, s tim da je način njihove realizacije prilagođen novim uslovima, iz njega je izbačeno nasilje i „bitke koje mogu biti i oružane“. Prema saznanjima „SB“ ovaj dokument dostupan je uskom krugu srpske političke elite, koja praktičnim potezima, naročito posljednjih nekoliko mjeseci, operacionalizira novu spsku nacionalnu i geopolitičku doktrinu Dobrica Ćosić i akademici SANU savjetuju političare: Kako u miru vratiti ono što je izgubljeno u ratovima?! “Zaštita interesa srpskog naroda u regionu je politički, istorijski, pa i moralni imperativ“, poručio je prošle nedjelje šef srpske diplomatije Vuk Jeremić. „Normalno je da je za nas prioritet položaj Srba u drugim zemljama u regionu…”, pojasnio je riječi Vuka Jeremića, ministar policije i lider SPS-a Ivica Dačić, nakon zajedničke sjednice Vlade RS i Vlade Srbije u Banjoj Luci. Nakon posljednjih izjava srbijanskih zvaničnika čak i oni potpuno neupućeni teško više mogu povjerovati u to kako su potezi koje u zadnje vrijeme povlači Srbija usmjereni na stabilizaciju odnosa u regionu. Istražujući i pokušavajući da dobijemo odgovore na čemu se zapravo zasniva srbijanska politike prema Bosni i Hercegovini i državama u regionu, naš list je došao do senzacionalnog otkrića. Dobrica Ćosić, prvi predsjednik SR Jugoslavije i glasoviti srpski književnik koji je od kreiranja Memoranduma SANU ponio i epitet «oca nacije», nedavno je sa prof. Ljubomirom Tadićem, ocem srbijanskog predsjednika Borisa Tadića, i nekoliko akademika SANU-a, sačinio «Memorandum 2». Za razliku od “Memoranduma 1” koji je ispisan u SANU osamdesetih godina i obajavljen u dnevnom listu Večernje novosti 1986. godine, “Memorandum 2” je interni dokument koji je proslijeđen svim članovima Vlade Srbije. Kako saznajemo od izvora iz kabineta srbijanskog premijera Svetozara Cvetkovića, ovaj dokument ne bi trebao procuriti u javnost jer na sebi nosi oznaku “čitanje bez daljeg rasturanja». MEMORANDUM ZA NOVE BITKE Memorandum 2 je sačinjen sa ciljem da spasi Srbiju nakon svih balkanskih poraza i stavi je u ravanopravan položaj sa svim državama na koje je izvršila agresiju. U nekoliko poglavlja se navode osnovni pravci i ciljevi kako se Srbija treba i može spašavati u međunarodnim sudskim procesima. Također, kako umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zločine i razaranja, i montiranim sudskim procesima staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju (Hrvatska, BiH, Kosovo). Autori Memoranduma 2 detaljno su razradili na koji način Srbija može odvratiti pažnju regionalnih i međunarodnih medija sa završnih procesa bivšim pripadnicima srbijanskog političkog, obavještajnog i vojnog vrha kojem se sudi u Haškom tribunalu - Vojislavu Šešelju, Jovici Stanišiću, Frenkiju Simatoviću, generalu Momčilu Perišiću. Isto važi i za političko, policijsko i vojno rukovodstvo Republike Srpske. Misli se na Radovana Karadžića, Miću Stanišića, Stojana Župljanina... Jedan od načina je da se pažnja javnosti zaokupi optužnicama, potjernicima i sudskim procesima koji će se odvijati pred srbijanskim pravosuđem protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova koji su učestvovali u ratu. Memorandum 2 razrađuje i načine kako susjedne države BiH, Hrvatsku i Kosovo dovesti u položaj da odustanu od tužbi najavljenih pred međunarodnim sudovima. Takođe, kako se pokajničkim akcijama dovesti u ravan položaj sa stradalim i oštećenim državama iz okruženja. Zatim, na koji način kroz sve to spriječiti svaku izolaciju ili zapreku da Srbija pristupi pregovorima sa EU-om. Tu je i uputstvo kako se pažnja svjetske javnosti treba zaokupiti do prestanka mandata i rada Haškog tribunala. Insistirati na zatvaranju Haškog tribunala i tražiti da se general Ratko Mladić procesuira pred domaćim pravosuđem, takođe je jedan od ciljeva Memoranduma 2. Tu je još čitavo poglavlje u ekonomiji i podjeli imovine sa bivšim jugoslovenskim republikama.

VL
OB
-obrisani-
19:12 29.04.2011.

A zasto bas kod Zidova !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????? Zasto ne kod Kalahari Kung ?.............................Zna se ,ljudi zna se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
CH
chemica
20:38 29.04.2011.

Prije će vam se desiti Blajburg 2. Nakon Oluje se situacija samo pogoršala, a nakon Blajburga je došlo skoro pola stoljeća mira i napretka.

VL
OB
-obrisani-
20:39 29.04.2011.

ribnik7 je napisao/la: 29.04.2011. u 20:34h blackangel je napisao/la: ribnik a ja........????? ____________________________ Punoglavce nisam ubrojio u onu listu izroda. jesi,jesi..... a nisi svestan ..a ni pametan

VL
SA
sargu123
20:40 29.04.2011.

Hej, RIBNIČE ......... Zašto si me izostavio ........ zašto ...oooooo ZAŠTOOOOOOO ...??????????????

VL
OB
-obrisani-
21:59 29.04.2011.

21:56h krle3 meni su izbrisali post o strategiji četničkog zagađivanja hrvatskog medijskog prostora.Upravo to jest na djelu u RH.Drugovima KP HDZ ,KP SDP ,Jugojosifoviću se ne smije premetiti novo braCCCCtvo i jedinCCCCtvo.

VL
OB
-obrisani-
14:18 30.04.2011.

Ali čudi me da kad se \"humanista\" i kamuflirani četnik kamocemo toliko zalaže za otkriće ratnih zločina kako to da nije spomenuo bar Voćin. SRPSKE ŽRTVE U VOĆINU - Voćin - 45 starih mještana masakrirano - Crkva gospe Voćinske -- kamen na kamenu nije ostao -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Žrtve četničkog masakra u Voćinu , lager Sekulinci, Hum, Bokane Pobijeni Hrvati civili od 14.08. 1991. Do 13. 12. 1911. 1 .Ilić Branko rođen 1956. -14.08.1991. Lager Sekulinci nestao 2. Galović Željko rođen 1949. - 26.08. 1991. Lisičine zaklan 3. Banovac Franjo, rođen 1938. -28.09. 1991. Lager Gudnoga ubijen 4. Vučeta Mirko rođen 1959. -5. 10. 1991. Lager Sekulinci nestao 5. Volf Antun rođen 1956. -15. 10. 1991. Lager Sekulinci nestao 6. Dorić Drago rođen 1959. -22.10. 1991. Industrija “Gaj”, Voćin nestao 7. Bon Ivica rođen 1954. -3. 12. 1991. Industrija “Gaj” Voćin ubijen 8. Ivanković Drago rođen 1960. -3. 12. 1991. Industrija “Gaj”Voćin ubijen 9. Salač Goran rođen 1972. -3. 12. 1991. Industrija “Gaj”Voćin ubijen 10. Supan Vlado rođen 1939. -3. 12. 1991. Industrija “Gaj”Voćin ubijen 11. Šimić Ivan rođen 1932. -6. 12. 1991. Prevenda Voćin zaklan 12. Šimić Marija rođena 1934. -6.12. 1991. Prevenda Voćin zaklana 13. Ament Veronika rođena 1914. -6.12. 1991. Prevenda Voćin zaklana 14. Đuzel Marijan rođen 1931. -13.12. 1991. Hum ubijen 15. Ridl Roman rođen 1932. -13.12.1991.Hum ubijen motornom pilom pa spaljen 16. Banovac Ivan rođen 1934. -13.12.1991. Hum ubijen motorkom pa spaljen 17. Vuković Marko rođen 1934. .13.12.1991. Hum zaklan pa spaljen 18. Martinović Tomo rođen 1934. -13.12.1991. Bokane odsječena glava 19. Martinović Katica rođena 1936. -13.12.1991. Bokane odsječena glava 20. Jorgić Mile rođen (nema podataka) 13.12.1991. Kometnik ubijen 21. Ojkić Teodor rođen (n.p.) 13.12.1991. Voćin ubijen 22. Majić Stipan rođen 1909. -13.12.1991. Voćin Pašina ulica ubijen 23. Majić Ana rođena 1918. - 13.12. Voćin Pašina ul. ubijena 24. Šimić Jaga rođena 1929. -13.12.1991. Voćin Pašina ul. ubijena 25. Peršić Franika rođena 1928. -13.12.1991 Voćin Pašina ul. ubijena 26. Matanči Marija rođena 1939. -13.12.1991. Voćin Pašina ul. ubijena 27. Medić Branko rođen 1959. -13.12. Voćin Pašina ul. ubijen 28. Matanči Stjepan rođen 1932. -13.12.1991. Voćin Pašina spaljen 29. Jurmanović Stjepan rođen 1933. -13.12.1991. Voćin Pašina zaklan 30. Štimac Stjepan rođen 1959. -13.12.1991. Voćin Pašina zaklan 31. Štimac Mirjana rođena 1959. -13.12.1991. Voćin Pašina zaklana 32. Štimac Jakob rođen 1911. -13.12.1991. Voćin Pašina ubijen 33. Štimac Angela rođena 1915. -13.12.1991 Voćin Pašina ubijena 34. Buljevac Antun rođen 1907. -13.12.1991. Voćina Pašina ubijen 35. Peršić Alojz rođen 1922. -13.12.1991. Vočin Karanova ul. ubijen 36. Tomolo Rozalija rođena 1921. -13.12.1991. Voćin Karanova ubijena 37. Volf Dragutin rođen 1922. -13.12.1991. Voćin Karanova ubijen 38. Matanči Franjo rođen 1926. -13.12.1991. Voćin Prevenda ubijen 39. Matanči Marija rođena 1927. -13.12.1991. Voćin Prevenda ubijena 40. Šimić Julka rođena 1932. -13.12.1991. Voćin Prevenda ubijena 41. Ivanković Mara rođena 1900. -13.12.1991. Voćin Prevenda zaklana 42. Dorić Paulina rođena 1911. -13.12.1991. Voćin Prevenda Spaljena 43. Medved Mirko rođen 1929. –13.12.1991.Voćin Prevenda ubijen 44. Pajtl Josip rođen 1965. -13.12.1991. Voćin Trg Gospe ubijen 45. Laich Željko rođen 1958. -13.12.1991. Voćni Trg Gospe spaljen 46. Nenadović Stojan rođen 1914. 13.12. 1991. Bokane ubijen I ovo je sustavni zločin, zločin ujedinjenog velikosrpko-četničkog i jugo-komunističkog sustava, koji je vodio jugo-komunist Milošević a asistirali mu srbo-četnici poput Šešelja. Titov i Dražin učenik u zajedničkom \"sadejstvu\". Nu, ovaj zločin kao i ostali zločini sustava ne zabrinjavaju Josipovića, njega zabrinjavaju incidenti koji su pojedini Hrvati počinili zato jer su iskočili iz sustava koji za razliku od komunističko-četničkog Miloševićevog sustava takve stvari nije tolerirao. Uglavnom Hrvatska vojska nije izvršila nijedan ratni zločin u čitavom ratu. A Josipovićevi s \"lijepim kapama\" su klali od Vukovara, preko Škabrnje pa sve do Dubrovnika, sustavno, planski i organizirano!

VL
OB
-obrisani-
16:42 29.04.2011.

Moj brat kamoćemo 17 a nekad je pod brojem 2 je žestoki ljubavnik Voje Šešelja a kućna pomoćnica Save Štrbca.

VL
Avatar Proleter
Proleter
16:52 29.04.2011.

Majko Isusova, jest gadan. A tek onaj njegov pajdo Šušak. Pa Glavaš. Issss, pa njihova lica vježbenici na psihijatriji koriste kao mjerila za psihopate. Fuj!

VL
OB
-obrisani-
18:35 29.04.2011.

. ...tudjmanovci....sam vas pogodio..imam jos..!! . .vidim navalili ste na moje postove....svi ce mi se zacrvenit.....ha ha ha ha .

VL
DU
Deleted user
20:34 29.04.2011.

Ama =h=art= polubrate pa zar ti neznaš da sam ja TITOV PIONIR boli me ćošak i za Lipog Antu i za Mitropolita:))) SRETAN VAM 1. MAJ SVIMA ZA HAAG SPREMNI

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 29 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.