Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvanredno stanje
Povratak na članak

Trump uzima 33 milijarde dolara za zid

Ovo je prvo izvanredno stanje da se ispuni predizborno obećanje

Komentari 8

ST
stefj
11:44 16.02.2019.

Sve će se svesti na kraju na sudsku odluku da li je 2000 migranata dnevno ugroza SAD-a ili ne... I drugi su proglašavali izvanredno stanje i koristili novac iz proračuna za djelovanje, ovo ima malo razlike. Osnovna razlika je u tome da političke elite nisu nikada mogle smisliti Trumpa, pa time su i mediji protiv, te se svaki potez napuhava i osuđuje... A sad, da li zid ima smisla ili ne? Koliko toga nema smisla pa se radi, ovaj zid je samo jedan detalj u nizu... I Rimljani i Kinezi i još mnogi su radili zidove, zašto i Amerikanci ne bi napravili koji...

VL
Avatar Kljusar
Kljusar
11:29 16.02.2019.

ako nije dao lažna obečanja kao naši političari u predizbornoj kampanji onda nema tko osporavati gradnju zida

VL
MA
Marsijanac
23:02 16.02.2019.

Nancy Pelosi je teski kreten. Mexico je vec platio za cijeli zid, ukidanjem NAFTA sporazuma , smanjenjem iligalnih prijelaza granice i prodaje droga. Samo iligalni useljenici kostaju USA preko $ 150 milijardi , svake godine. Go Trump go. A vi u Hrvatskoj necete vidjeti privredni napredak sve dok se ne rijesite crvenih neradnika. Udbaska bagra je upropastila sve sto se moglo upropastiti.............LUSTRACIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
SD
sdpesticid
19:19 16.02.2019.

ima čovjek uporišta u zakonu i ustavu a ovi ''laju'' jer im se njegova nakana ne dopada. pa neka ''laju''..

VL
PV
prcko.vitamincic
10:06 17.02.2019.

Genijalac! Ako ostane kaj materijala preporučamo se da nas odvojite sa zidom od Srbije i BiH, hvala unaprijed!

VL
SE
serđo12
12:50 16.02.2019.

Neka smanji visinu zida jer za manje od 30 GOD bjezanija je u suprotnom smjeru!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.