Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki predsjednik
Povratak na članak

Trump Španjolcima predložio neobičnu ideju za rješavanje migrantske krize

Sahara, koja zauzima većinu Sjeverne Afriku, od sjevera prema jugu je široka 2000 km a od istoka prema zapadu 5000 km

Komentari 8

MA
Majur
14:28 20.09.2018.

Hm,slučajno se ne sjetiš da bi S.Arabija mogla kao muslimanska zemlja,a i bogata,uzeti migrante i izbjeglice sebi.

VL
AF
afer
16:28 20.09.2018.

Trump. Amerikanac koji se neda zahebavati

VL
DU
Deleted user
15:56 20.09.2018.

Nikad se nije moglo nasilno prelaziti državna granica. Rješenje je poštivanje zakona. Primjereno kazniti i deportirati nazad.

VL
VO
vorda400
14:25 20.09.2018.

Nek ga Trump plati i super kad ima tak dobre prijedloge😁

VL
SD
sdpesticid
22:51 20.09.2018.

ovo nije migrantska kriza već ''izbjeglička'' koju je frau merkel zastupala sve dok nije popunila manjak radnih mjesta te dok isti nisu počeli s kriminalom, šerijatom i napadima na domicilno stanovništvo. no, liberalni svijet i dalje smatra kako su tuđinci ispred domicilnog stanovništva i da ini imaju veća ljudska prava jer eto, liberalna ideologija je u pitanju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:51 20.09.2018.

rješenje je samo jedno, donijeti zakone da se svaka osoba koja se zatekne bez papira u pojedinoj zemlji, zadrži sve dok se ne utvrdi pravi identitet. recimo, tisuće sirijaca koji su kroz našu zemlju željeli proći za germaniju, smo trebali uhvatiti i zabraniti im izlazak. smjestiti ih po napuštenim kućama po lici, banovini, slavoniji. pa da vidite kad se pročuje da iz hrvatske nema van! nikome ne bi palo na pamet da i pomisli da bi do njemačke mogao kroz našu zemlju! za krizna vremena krizne i neobične odluke. čemu se skrivati, kad nas isto sunce grije?! uhvatiti i naseliti. nema labavo. oni su naime navikli na takvo postupanje. ako ne možeš spriječiti ulazak, bogami možeš izlazak jako jako otežati.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:29 20.09.2018.

Kao da Trump zna gdje se nalazi Sahara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.