Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR NA REZOLUCIJU
Povratak na članak

Trump prijeti Iraku sankcijama zbog mogućeg izbacivanja američkih snaga

Irački parlament u nedjelju je izglasao rezoluciju kojom je pozvao na okončanje boravka u Iraku vojnih snaga povezanih s američkom koalicijom koja se bori protiv Islamske države. U toj zemlji trenutno je razmješteno oko 5000 američkih vojnika

Komentari 4

ST
stomugromova
08:50 06.01.2020.

Jel to duboka država progovara iz njega.Tko će platiti za genocid,urbocid ,ekocid i pljačku u Iraku,na kojeg je još 2003 izvršenja agresija pod izmišljenim razlozima.Ukupno je preko milijun ljudi pobijeno,što direktno,a što indirektno.I on se usudi tražiti odštetu za tajj najveći zločin u ovom stoljeću.Irak treba podnijeti optužnicu na Međunarodnom kaznenom sudu u Haagu,protiv G.Busha i ostalih tadašnjih visokih američkih dužnosnika zbog genocida.

VL
Avatar partner
partner
16:06 06.01.2020.

Zračna baza o kojoj govori je al-Asad Airbase. Izgradio je Irak 1975. SAD su napravile izvjesnu nadogradnju nakon okupacije 2003. godine, ali Iračani nisu o tome glasali niti ih je ko ista pitao. Baza je napuštena 2011. bez ikakve naknadee i ponovno otvoren 2014. trumpovi zahtjevi nemaju smisla.

VL
DU
Deleted user
09:01 06.01.2020.

To su potezi bolesne osobe , gosp. Trump i njegovi savjetnici spadaju u kategoriju opasnih osoba za opstanak ove civilizacije , stari prdeži prije nego dojde njihova zadnja ura povućice cijeli svijet u kataklizmu . Očito da je i cijelo američko društvo oboljelo od shizofrenije

VL
Avatar intimus500
intimus500
10:14 06.01.2020.

A niste napisali da je glasanje izvrseno be sunita i kurda jer su oni bojkotirali taj prijedlog ... 😁

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.