Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tanki živci predsjednika

Trump planuo na novinarku zbog pitanja o koroni: Stišaj se! Koliko je tada bilo mrtvih?

Novinarka CBS-a i Trump
Foto: Screenshot YouTube/Reuters/PIXSELL
1/3
20.04.2020.
u 12:17

Novinarka CBS-a Trumpu je poručila da je predugo čekao s upozorenjima na koronavirus i da je u veljači održavao skupove s tisućama ljudi.

Američkog predsjednika Donalda Trumpa u kratkom razdoblju dvije su novinarke CBS-a izbacile iz takta kad su ga upitale zašto nije promptno reagirao na širenje koronavirusa.

Prošlog tjedna Trump se tako ''sučelio'' s Paulom Reid kazavši kako CBS plasira lažne vijesti.

Jučer je pak imao dvoboj s drugom novinarkom tijekom konferencije za medije. Weijia Jiang mu je poručila da je predugo čekao s upozorenjima na koronavirus i da je u veljači održavao skupove s tisućama ljudi.


Predsjednik joj je odgovorio kako je odmah donesena odluka o zabrani ulaska stranih državljana u SAD, uključujući i Kineze, te kako je tada bilo zabilježeno tek nekoliko slučajeva zaraze. Postavio joj je pitanje koliko je bilo zaraženih kad je donesena zabrana, a kad je ona krenula odgovarati, Trump joj je otresito kazao:

– Stišaj se! Koliko je ljudi umrlo u Americi kada su se zatvorile granice? Vjerujem da nitko tada nije preminuo i trebali biste mi zahvaliti na mojoj dobroj procijeni.

Podsjetimo, SAD trenutačno ima najviše zaraženih od koronavirusa – 765 tisuća te više od 40 tisuća preminulih. Ozdravila je 71 tisuća Amerikanaca.

Ključne riječi

Komentara 94

JA
jacob33hr
12:45 20.04.2020.

Ajde novinari ne trkeljajte. Trump nije planuo, kulturan je i smiren, samo joj govori da se malo stisa, ako zeli cuti odgovor. Novinarka drzi monolog i stalno ponavlja isto, dok PREDSJEDNIK pokusava objasniti. Posebno je osjetljiva kad je cula rijec CHINA jer je i ona tog porijekla, pa se osjeca osobno prozvana. Mamic bi joj rekao: MUCKA PROVOKATORICA.

IZ
IzKamena
13:24 20.04.2020.

Predsjednik Trump je smiren i kulturan, nazovi novonarka je agresivna i nekulturna.

Avatar Dokman
Dokman
13:13 20.04.2020.

Samo naprijed Trump, diži živce ljevičarskoj (medijskoj) internacionali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije