Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki posljednji adut u siriji
Povratak na članak

Trump opet optužuje – Assad je bacio bojne otrove

Na području Idliba živi 3,5 milijuna ljudi, od kojih je oko 100 tisuća džihadista

Komentari 7

Avatar nekakav
nekakav
10:08 23.05.2019.

u američkim medijima ovakav scenario se počeo pisati prije 3-4 dana... sve je to poznato. najbolje da assad u dva dana ubije 2.500 ljudi, ko izrael u gazi, i bez puno buke dovrši stvar. ako vas nije bilo briga za palestince iz gaze, što se sad uzbuđujete radi ovih terorista, ako ih tolko volite, doma ih dovezite. znate, to su oni koji su klali djecu i slike slali internetom. nazivali ste ih umjerenom oporbom. podupirali. slali im pomoć, oružje. to su vaši prijatelji. saveznici.

VL
ZI
zip123
09:38 23.05.2019.

Hahahaha,Iran pokazao zube pa se ameri okrenuli slabijem da se bruse.

VL
DU
Deleted user
11:46 23.05.2019.

Na području Idliba živi 100 000 stanovnika previše... Samo žestoko i dalje ili vozi avionom u Njemačku i Francusku..

VL
Avatar kenshi
kenshi
20:53 23.05.2019.

Opet prenosite Američku propagandu ratnih huškaća, to su lažne vijesti!

VL
DU
Deleted user
21:28 23.05.2019.

aha...i englezi su " mislili" da sadam ima otrove, možda i A - bombu... ili svemirski brod.. važno je napasti i opljačkati tuđu zemlju...

VL
TO
Toni66
10:18 23.05.2019.

Putin nikako da nešto nauči od Demokracije i pravi se mutav što mu narod na oslobođenom djelu Ukrajine stalno napadaju i bojnim otrovima ... Ne poduzima ništa Zna da se od njegovog bojnog otrova izleči od strane zapad za smoa smo 7 dana ! I uvjerili smo se kod ubojstva S. Korejskoga rođaka Kima djeluje otrov tako da ni ""protuotrov"" amerićke proizvodnje i trenutna upotreba nije pomogla - možda je trebao dati Rusima na analizu prije uporabe ? Dok vidimo Amerika ima svoje mjerne uređaje agente kemičare i laboratorije koji to sve svakodnevno kontroliraju u Siriji da im saveznici ne stradaju . Američki State Department opet je optužio vladu Bashara al-Assada da je koristio kemijsko oružje, uključujući klor, u svojo vlastitoj državi na svom teritoriju Siriji u provinciji Idlib,protiv zaostalih odavno ubačenih terorista i agresora na Siriju .. Kako su Izraelci lukavi i imaju super saveznike Amerika + cijeli NATO i Saudijska Arabija ; nebi me čudilo zato da nisu po tiho sa dronom ili prijateljem malo ubacili i dojavili prijateljima gle Assada nema pametnijeg posla Čujte vi tamo što to radi Putinov prijatelj ..... ,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.