Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ULICI

Trojica počinitelja napala 21-godišnjaka u Dubravi, teško je ozlijeđen

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
07.05.2023.
u 14:32

Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen

U zagrebačkoj Dubravi teško je ozlijeđen 21-godišnji muškarac, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. Kako navodi policija, 21-godišnjaka su sinoć oko 23 sata fizički napala trojica nepoznatih počinitelja. Napad se dogodio u Ulici Oporovečki vinogradi.

"Jučer, 6. svibnja oko 23 sata u Dubravi u Ulici Oporovečki vinogradi, na ulici su trojica nepoznatih počinitelja fizički napali 21-godišnjaka. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen", navode iz policije te dodaju kako je kriminalističko istraživanje u tijeku.

VIDEO Masovna pucnjava u trgovačkom centru u SAD-u: Ljudi izlaze s rukama podignutima u zrak

Komentara 6

Avatar mladen valentić
mladen valentić
16:42 07.05.2023.

U odnosu na veličinu grada, svakako da je siguran, a ovo su samo sporadični slučajevi. U mnogim gradovima Europe se nekim djelovima ne smije kretati!

AR
Archangel711
15:49 07.05.2023.

Oružje ljudi, nosite oružje, zaštite sebe i svoje bližnje. Dok se crvi ne počnu gostiti ološem nema nam mira

DU
Deleted user
17:54 07.05.2023.

Kak' su govorili stari Balkanci - uzdaj se use i u svoje kljuse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije