Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađa u Umagu

Kakva drskost! Dok su vlasnici iznosili stvari, muškarac sjeo u automobil i odvezao se

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/Pixsell
07.05.2023.
u 10:37

Policijski su službenici nakon 20 minuta u naselju Sveta Marija na Krasu pronašli i zaustavili automobil. Utvrdili su kako njime upravlja 70-godišnjak kojem je policija prije devet godina oduzela vozačku dozvolu.

Muškarac (70) "poslužio" se tuđim automobilom jučer oko 20 sati u Umagu, priopćila je Policijska uprava istarska. Kako navode iz policije, policijski službenici Policijske postaje Umag-Umago s ispostavom Buje-Buie proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 70-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

"Oko 20 sati 66-godišnjak je parkirao svoj automobil Volkswagen Polo, pulske registracijske oznake, u Ulici Dante Alighierija u Umagu te je, zajedno sa 62-godišnjakinjom, iz vozila iznosio stvari u stan. Kada je žena izašla iz stana ne bi li uzela još stvari iz automobila, primijetila je u njemu nepoznatog muškarca koji je stavio automobil u pogon i odvezao se s njim", ističu iz policije.

Policijski su službenici nakon 20 minuta u naselju Sveta Marija na Krasu pronašli i zaustavili automobil. Utvrdili su kako njime upravlja 70-godišnjak kojem je policija prije devet godina oduzela vozačku dozvolu.

"Policija je vratila automobil vlasniku, a protiv počinitelja će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku", otkriva Policijska uprava istarska.

VIDEO Prolazio pored policijskog auta, provirio kroz prozor i izvadio 'zolju'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Cohen
Cohen
22:28 07.05.2023.

Kako se lopov odvezao autom, a ne s osobom, kaže se "njime" (autom), a ne S njime. S se koristi samo uz osobe.

SB
Sbking
11:07 07.05.2023.

Kazneno djelo "posudio". Nije li ovo cista kradja?

GE
gerila
13:01 07.05.2023.

70 god..pa bole ga noge pa ga je posudio hehe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije