Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvi biseri

Trojica pljačkaša hit na internetu: Pogledajte koliko su se namučili dok su pobjegli s nakitom

pljačka
Foto: Screenshot
20.01.2020.
u 18:08

Jedan od pljačkaša prošli je tjedan osuđen na sedam godina zatvora jer je ukrao nakit vrijedan 21.000 funti

Internetom kruži urnebesna snimka trojice pljačkaša koji su još u travnju 2019. godine opljačkali jednu trgovinu s nakitom u Sjevernom Londonu.

Snimka je postala ponovno aktualna budući da je jedan od pljačkaša, 32-godišnji Andrew Elliot osuđen na sedam godina zatvora jer je ukrao nakit vrijedan 21.000 funti.

Na snimci se vidi kako jedan pljačkaš pokušava pobjeći iz radnje, no prodavačica je prije toga stisnula gumb za zaključavanje vrata te potom pobjegla u toalet gdje se zaključala i pozvala policiju. U tom trenutku u radnju ulaze i druga dvojica pljačkaša, no kako je aktiviran sustav zaključavanja kojim se vrata iznutra ne mogu otvoriti, kradljivci ne mogu izaći van.

Jedan se potom sjetio da bi trebao stisnuti gump te je to i učinio, a drugi je potom izašao van. No, kada je ovaj izašao nije pridržao vrata svojim kolegama u zločinu pa su u trgovini i dalje ostala zaključana dva pljačkaša.

Drugi je na isti način izašao van, no učinio je istu pogrešku kao i prvi, kolegi koji je ostao unutra također je zatvorio vrata pred nosom.

Budući da si sam nije mogao otvoriti vrata, počeo je lupati po njima da bi mu na kraju netko od prolaznika pomogao pobjeći... No, taj je muškarac i uhićen te je sada osuđen na kaznu zatvora.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
Krotila2
20:35 20.01.2020.

Dali sabor ima takva vrata

Avatar Mario1000
Mario1000
20:00 20.01.2020.

Treba film napravit ,materijal za komediju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije