Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pristali na zahtjeve Mosta

Tri člana Predsjedništva SDP-a bilo protiv Milanovićeve taktike

Zoran Milanović
Željko Lukunić/PIXSELL
19.12.2015.
u 21:29

Komadina je rekao kako je to prevažna odluka da se o njoj ne bi trebao očitovati i Glavni odbor stranke, Ostojić je tražio širu raspravu unutar SDP-a, a treći koji se nije slagao sa šefom stranke bio je Bernardić.

Prije nego što se SDP-ova delegacija predvođena Zoranom Milanovićem uputila sa sastanak s Mostom (i HDZ-om, koji je ubrzo napustio nastanak), u središnjici SDP-a održana je sjednica Predsjedništva stranke na kojoj se raspravljalo o (ne)prihvaćanju Mostovih uvjeta za sudjelovanje u trojnoj Vladi. 

Kako doznajemo od jednog člana Predsjedništva, šef stranke Zoran Milanović objasnio je kolegama iz vrha stranke taktiku: ukratko, ukoliko na sve uvjete pristane šef HDZ-a Tomislav Karamarko, i ja ću pristati na sve, jer inače SDP ispada iz igre.

Glasanja o prijedlogu šefa stranke Milanovića da se pristane na sve Mostove zahtjeve na sjednici Predsjedništva SDP-a nije bilo, no kako doznajemo, iz rasprave je bilo jasno da troje članova Predsjedništva nije suglasno sa Milanovićevim prijedlogom: Zlatko Komadina je rekao kako je to prevažna odluka da se o njoj ne bi trebao očitovati i Glavni odbor stranke, Rajko Ostojić je, tvrdi naš izvor, također tražio širu raspravu unutar SDP-a prije donošenja odluke, a treći koji se nije slagao sa šefom stranke bio je, doznajemo, Davor Bernardić.

>>Petrov: Vrata za Domoljubnu koaliciju su zatvorena. Milanović: Ja sigurno neću biti premijer

>>Ti pregovori su bili mučni i na kraju se sve svodi na fotelje

>>Bježeći od tvrdnji da je uz HDZ, Petrov uletio u ralje Milanovića

Komentara 85

PI
pismeni
21:37 19.12.2015.

Uspjeli ste nam ukrasti Božić! Božo Petrov Hrvatski Grinch!

Avatar juricamesko
juricamesko
21:43 19.12.2015.

Milanović će u roku dva mjeseca preveslati Petrova.on jednostavno ne može sakriti svoje spletkaroško i destruktivno lice.njega ne zanima ništa osim vlasti u kojoj on jedini odlučuje.ali Petrov je sam izabrao i neka se s time nosi.

DO
dobar
21:45 19.12.2015.

Pokazao je da je uspio u jednoumlju despotstvu i da dokrajci Hrvatsku drzavu.Covjek bez kucnog odgoja bez znanja ophodanja sa stranim diplomatima covjek bez kulture. Covjek koji progoni branitelje i sve sto je Hrvatsko a okuplja cetnistvo oko sebe ii to je tebi veliki drzavnik.Ostvaruje se kletva kralja Zvonimira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije