Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanić-Grad

Trojac uhvaćen u krađi 2820 litara neobrađenog benzina iz naftovoda!

krađa nafte
Foto: Policijska uprava zagrebačka
1/2
06.10.2014.
u 08:56

U trenutku utovara zatekli su ih policijski službenici Policijske postaje Ivanić-Grad. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 23-godišnjak, 30-godišnjak i 55-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava

Na teško dostupnom i neobrađenom zemljištu trojac je u Ivanić-Gradu krao gazolin (neobrađeni benzin) na način da su iskapali zemlju do ukopanog naftovoda te potom izbušili njegovu stijenku. U petak su iz naftovoda u pripremljene kanistere utočili 2820 litara gazolina, a najstariji od trojice osumnjičenih, 55-godišnjak, dovezao je traktor kako bi s ostalom dvojicom utovarili posude, objavljeno je na stranici PUZ-a.

U trenutku utovara zatekli su ih policijski službenici Policijske postaje Ivanić-Grad. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 23-godišnjak, 30-godišnjak i 55-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

>> Izvješće o stanju u sektoru nafte, naftnih derivata i biogoriva u Republici Hrvatskoj u 2013.

Komentara 3

MD
mara-danda
12:44 06.10.2014.

nisu krali nas nego madjare... neka im u pecuhu sude...

PO
Pošten11
10:52 22.12.2014.

Odlično, ionako sve smrdi na korupciju u gradu Ivanić Gradu. Sve ide preko gradonačelnika Lešinara i već je cijelu vojsku svojih ljudi ugurao, svi natječaji su namješteni, sramota za Lešinara. Isto tako svaki natječaj u dječjem vrtiću Ivanić za odgajatelja, domara, čistačicu što je namješten to nikog nije briga. Sramota za gradonačelinka Lešinara i ravnateljicu Ranku Partizanku.

OG
Oger
11:56 06.10.2014.

Hrvatska prica nanovo kazivana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije