Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek

Trojac 'pao' zbog šverca cigareta, 68-godišnjak u vozilu krijumčario alkohol

cigarete
Foto: Mihael Spanić/Pixsell
14.10.2014.
u 11:48

Istovremeno je policija, kako je izvijestila, zatekla u automobilu i 68-godišnjaka koji je doputovao u Hrvatsku

Na osječkoj Zračnoj luci jučer poslije podne "pali" su 33-godišnjak i 80-godišnji hrvatski državljanin te 39-godišnjakinja iz susjedne Srbije s više desetaka kutija cigareta na kojima su bile zaštitne markice Ministarstva financija Republike Srbije.

Policija im je oduzela cigarete, a Carinarnici je dostavljena obavijest o prekršaju. Istovremeno je policija, kako je izvijestila, zatekla u automobilu i 68-godišnjaka koji je doputovao u Hrvatsku. Prilikom pregleda njegova vozila pronađeno je neprijavljeno i sakriveno nekoliko litara alkoholnog pića i više kutija cigareta.

>> Bugari krijumčarili 430 kutija cigareta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije