Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustavljeni

Trojac iz Splita priveden zbog dilanja heroina i kokaina

kokain
Reuters
19.03.2010.
u 11:44

Nakon što je policija zaustavila automobil u kojem su bili Tomislav K. (39) i njegova djevojka Marija B. (24), kod djevojke je pronađeno 211 grama heroina.

Splitski policajci jučer oko 17 sati u Lečevici su zaustavili fiat punto koji je vozio Tomislav K. (39) iz Kaštel Starog, a s njim je bila i njegova djevojka Marija B. (24) iz Splita.

Kod nje je pronađeno 211 grama heroina za koji policija sumnja da ga je Tomislav K. kupio od Ivana M. (40) iz Prološca Donjeg.

Ivana M. su zatekli u Dugopolju na izlazu s autoceste, a s njim je bila i njemačka državljanka Sanja C. (45).
Od Ivana je oduzeto 27.500 kuna, a od Sanje 18.500 kuna.

Pretragom obiteljske kuće Ivana M. nađeno je još 0,8 grama kokaina, 2300 kuna i tri mobitela, a pretragom stana Tomislava K. u Kaštel Starom pronađeno je još 40 grama heroina, dva mobitela i digitalna vaga.

Privedeni su istražnom sucu koji je Tomislavu K., Mariji B. i Ivanu M. odredio pritvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije