Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijabetički napadaj

Trogodišnjak prvim pozivom na mobitel spasio majci život

blackberry
Davor Puklavec/PIXSELL
07.12.2012.
u 18:52

Trogodišnjak je otključao tipkovnicu i pretražio adresar kako bi pronašao prabakin broj i pozvao je u pomoć dok se majka borila s dijabetičkim napadajem

Britanka Cally Wooton za dlaku je izbjegla smrt zahvaljujući trogodišnjem sinu koji je u trenutku dok se borila s dijabetičkim napadajem mobitelom pozvao pomoć.

Iako maleni Aaron Green još nikad nije koristio mobitel, u trenutku kada je 27-godišnju Cally ulovio dijabetički napadaj, mališan je posegnuo za njezinim Blackberryjem te uspješno uspostavio poziv s prabakom Hazel Leah, javlja The Mirror. Mudra žena tada je nazvala Callyine i Aaronove susjede koji su otrčali u njihovu kuću i pozvali bolničare.

– Ne znam kako je to učinio. On ne zna abecedu i jedva broji do 10 – kazala je majka koja još uvijek ne može vjerovati da je dječak uspio otključati tipkovnicu i pretražiti adresar da bi došao do prabakina broja. Cally je nakon napadaja pet mjeseci ležala u komi, no sada je bolje i uspješno se oporavlja kod kuće. Mališana su, osim obitelji i susjeda, pohvalili i bolničari te tete u vrtiću.

>>Pit bull spasio tromjesečnu bebu od otmičara

Komentara 2

KL
klosarizpakostana
22:31 07.12.2012.

Mališa je vjerojatno pritisnuo tipku za poziv i automatski pozvao poslednji birani broj koji je bio bakin inače nema drugog objašnjenja jer nezna čitati !

MM
marija malika
20:22 07.12.2012.

..upetljali se anđeli čuvari...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije