Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRINJA

Trogirska HVIDRA donirala petrinjskim školama opremu vrijednu gotovo 70.000 kuna

potresinfo.gov.hr
14.04.2021.
u 14:51

"Hrvatski branitelji okupljeni u Udruzi Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata pomažu i pomagat će domovini u mirnodopskim uvjetima",  kazao je Ivica Baturina

Pripadnici Udruge HVIDRA iz Trogira dopremili su danas u Petrinju informatičku opremu namijenjenu školarcima u OŠ Mate Lovraka i Prvoj osnovnoj školi Petrinja.


Darovana informatička oprema vrijedna gotovo 70 tisuća kuna te sadrži, između ostaloga, interaktivne zaslone, projektore i mala prijenosna računala. Time će se bitno olakšati praćenje nastavnoga programa osnovnoškolcima na petrinjskom području, koje još uvijek sanira štete od razornoga prosinačkog potresa i naknadnih podrhtavanja tla.

Tim je povodom u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji potpredsjednik Vlade RH i čelnik Stožera za otklanjanje posljedica potresa Tomo Medved primio predstavnike trogirske HVIDRA-e. Sudionicima Domovinskoga rata, koji i sami nose trajne ratne ožiljke, Medved je zahvalio na donaciji te solidarnosti.

"Hrvatski branitelji okupljeni u Udruzi Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata pomažu i pomagat će domovini u mirnodopskim uvjetima",  kazao je Ivica Baturina, predsjednik Udruge HVIDRA-e iz Trogira.

Kako su istaknuli Trogirani, proteklih su godina, primjerice, donacije organizirali i dopremali građanima u potrebi sve od krajnjega hrvatskog istoka na Podunavlju preko Međimurja, Like pa sve do krajnjega juga u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije