Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPAŽNJA NA CESTI

Tri teže nesreće u jednom danu u Međimurju

Policija
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
19.12.2019.
u 12:52

Pješakinja se bori za život, na ženu i dijete na biciklu naletio automobil

Tri teže prometne nesreće dogodile su se u jednom danu u Međimurju.

Jedna se žena bori za život. Jučer oko 7.40 sati u Pleškovcu je 24-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih probnih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine na mokrom kolniku naletio na 46-godišnju pješakinju kojoj je izmjereno 1,02 promila alkohola u krvi.

U Županijskoj bolnici Čakovec utvrđene su joj teške tjelesne ozljede opasne po život. Osobni automobil je, pokazalo se, bio tehnički neispravan.

Protiv vozača će se podnijeti kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

U Nedelišću na raskrižju Trnavske ulice i Ulice maršala Tita vozačica (56) osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka skrećući nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom, pa je udarila u moped čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je kolnikom Ulice maršala Tita iz smjera sjeveroistoka u smjeru jugozapada upravljao 22-godišnjak.

Vozač mopeda lakše je ozlijeđen. Oko 18 sati u Čakovcu je na kolniku Zrinsko-frankopanske ulice vozačica bicikla 31-godišnjakinja s područja grada Čakovca prevozila na stražnjem dijelu bicikla u sjedalici dijete bez da je bila označena reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom biciklističkom odjećom.

Uključivala se u promet s dijela koji fizički razdvaja dva kolnička traka na južnu kolničku traku Zrinsko-frankopanske ulice, a da nije propustila sva vozila, pa je u bicikl udario osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak s područja općine Nedelišće. Uslijed udara bicikl se prevrnuo, žena je pala na automobil, a potom na kolnik, dok je dijete ispalo iz sjedalice na kolnik.

- Vozačica bicikla zadobila je tešku tjelesnu ozljedu, dok dijete, srećom, nije ozlijeđeno – kažu u policiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije