Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U očekivanju odluke
Povratak na članak

Tri scenarija raspleta krize s Kuščevićem

Dio HDZ-ovih partnera neće glasati sa SDP-om o odlasku ministra uprave, ako glasanja bude, što premijeru daje prostor za manevar

Komentari 47

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
07:36 06.07.2019.

Kuscevic nije cak ni hrvatski politicar. On je obicna bitanga bez ikakvog rezultata. Dokle god se hrvatski politicari (i bitange) ne boje naroda, doslovno fizicki ne boje, nesmiljeno ce varati svoje birace i krasti od njh. Hrvatski narod je mazohisticki narod kroz generacije. Ako zelimo da nam se djeca vrate iz inozemstva, potrebno je fizicki uplasiti gamad na vlasti.

VL
DU
Deleted user
07:40 06.07.2019.

Tri scenarija raspleta krize s Kuščevićem: Ništa; Nikom ništa; Ništa nikom...Previše je u toj zločinačkoj organizaciji lopuža, obraza debelog kao đon. A zna se - vrana vrani oči ne kopa!

VL
Avatar comandante
comandante
07:37 06.07.2019.

ovoga se brani kao da je ključni čovjek u vladi a ne klasični uhljebo-činovnik, poslušnik... pustite ga konačno niz vodu...

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
07:52 06.07.2019.

Kakovo interesantno prezime..., Kuščević; Samo izmijenite "š" sa "?" te dobijete cijelu generacije HDZ poglavarstva od 1992 na ovamo!

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
07:48 06.07.2019.

među ljudima se samo čuje: "zašto ga plenković brani?" i razne nelijepe teorije. loše za hdz, za koji sam glasao.

VL
Avatar southman
southman
08:13 06.07.2019.

Predlažem premijeru smjenu i Kuščevića i HNS-a !

VL
Avatar krile11
krile11
07:29 06.07.2019.

Kompletno stanje več duže vremena podsjeć an aniz situacija iz filma Glup , gluplji

VL
KO
korektor1619
07:44 06.07.2019.

Kuščević je moj idol...kad bih ja bar pola toga mogao!

VL
JO
josmalopanestalo
08:31 06.07.2019.

znači, ak ode spasio se i sve mu ostaje ili možda ne ...

VL
VL
vlada1
07:28 06.07.2019.

Kakva sad gužva, idemo na more, na jesen bumo to riješili, ak se ne zaboravi do jeseni.

VL
NO
Nordik
07:52 06.07.2019.

HNS će pobijediti, muljator daje ostavku. Kada više nisi ministar dolaze institucije, Remetinec...

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
09:48 06.07.2019.

Zadužio je anemiju kradući glasove za referendum. Pošteno od njega da ga sada čuva kad se njegov kriminal otkrio

VL
DA
danijelrukavina4
10:05 06.07.2019.

Doći će vrijeme kada će ovakvi ( neovisno iz koje stranke) izlijetati iz politike sa "Šimecki špic papkom" broj 56, iz voleja. Gospodo, vremena su se promijenila. Ili ćete raditi za dobrobit zajednice, ili, ako želite raditi za sebe, izvolite.. Novinarima velike pohvale. Rade izuzetno dobar posao. Samo tako nastavite. Dolaze vremena kada se političari boje novinara, a ne obrnuto. Samo, molim Vas novinari, držite se profesionalizma i etičkih standarda. Zapamtite, kao što su se nekada mangupi pokrivali sa partijom ( naravno da ne uključujem tu poštene ljude koji su bili u partiji ), tako se danas mangupi "pokrivaju" sa hrvatskim grbićem, naljepnicom HOS-a na autu, pozdravom "hvaljen Isus"( naravno da pravim vjernicima skidam kapu). Sve su to isti ljudi. A ove podjele, lijevi-desni, crveni-plavi-zeleni-žuti, mali i veliki, pravi i lažni, domoljubi i nedomoljubi - sve je to "duda varalica". Kod nas se demokracija tek razvija. Ovi mlađi, možda ne razumiju. Ali, samo da si postave jedno pitanje. Kako je moguće da se krajem osamdesetih i početkom devedesetih, u vrlo kratkom vremenu, formiraju stranke sa tisućama članova ? Da li možete usporediti sada kako je teško formirati neku stranku. Idemo se sada pitati, kako to da se premijer Plenković ovako teško rješava očigledno kompromitiranih ljudi iz svoje vlade, a dok je bio u koaliciji s MOST-om, trojice se riješio za 10 min. Bilo je samo - neka tajnica pripremi papire. Opet je lako - Kuščević, Marić, Žalac, Tolušić - PAPIRI - PA-PA.

VL
ON
ON
12:18 06.07.2019.

Ovdje se zadnja dva tjedna piše i govori samo o jednom čovjeku.Gdje je pozadina slučaja.Inspekcije policija dorh,bili svih ovih godina.Kao da je država i selo Nerežišće vlasništvo HDZ,Kuščevića i Plenkovića.Tu se moraju uključiti sve relevantne instituciju.Slučaj riješit i krivce kazniti.Višee od dvadesetipet godina je prošlo,afera za aferom,nijedan slučaj nije promtno riješeni akteri kažnjeni.

VL
RO
ronyday
11:00 06.07.2019.

Pravi rasplet krize bi bio da se provede lustracija i sruši UDBA koja fabricira permanentno afere protiv ove vlade koja je spasila Hrvatsku od bankrota. Koliko kriminala afera bilo je od partijskih kriminalaca, raznih čačića, linića, obrsnela, mesića, milanovića, josipovića i brojnih drugih koji su zadužili zemlju i opljačkali na stotine milijardi.

VL
Avatar Uikančina
Uikančina
07:33 06.07.2019.

Volim Kuščevića ! I kao političara, i kao muškarca. Lovro, ako ovo čitaš, javi mi se...

VL
KA
Kantarusa
08:50 06.07.2019.

Bili i ostace banda sa ili bez Kuscevica.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:13 06.07.2019.

Najbolji rasplet za Škoru i SDP bio bi u oštrom odbijanju HDZ-a da bilo što uradi protiv Kuščevića. Isto tako bilo bi dobro da HDZ zaštiti ministricu Žalac. To bi omogućilo dnevno otkrivanje afera, kod Kuščevića već ima dosta togaa ali kod Žalac je tek počelo i dobar dio ovih financijskih će se tek pojaviti jer ministrica nije pazila. Njezina bahatost i parkirani novi Jolly Mercedes pokazali su mnogo toga. A bešćutnost da nakon što je teško ozlijedila djevojčicu je neviđena, dan kasnije je bila na krstitkama prijateljici koja je također zgazila koji mjesec ranije i pobjegla dobro pijana. Odakle snaga izaći pred ljude i Boga nakon što si zgazio dijete i poslao dijete na hitnu operaciju u Osijek i slaviti krstitke. Od Boga nije. Stoga moja preporuka i Škori i SDP-u je malo smanjiti gas, neka što duže ovo traje, svaki tjedan s novim informacijama je blagodat za njihov politički uspjeh. A Škoro je i tako u vezi s ministricom tako da mu to uopće ne bi trebalo odgovarati. A nova i redovita plaćanja Škorinim firmama i tako idu iz Državne riznice, HDZ očito nije shvatio koga financira Vlada RH i čiju ministricu hrani, pa neka to ostane što duže. Problem je što HDZ može obje afere brzo riješiti, tražiti ostavku Kuščevića a za ministricu samo objaviti potpun izvještaj o nesreći uključivši podatke o razgovoru s mobitela s podacima lokalnih baznih stanica i podatke od brzini u naseljenom mjestu uz krivičnu prijavu za tešku ozlijedu djeteta.

VL
SS
sokac sa drave
10:07 06.07.2019.

O cemu vi to.Koja kriza koji bakraci.Ako je covjek nevin onda ga pustiti da zivi ,u suprotnom objesiti ga na trgu bana Jelacica uz izravni prijenos na televiziji.Poslije toga zavladat ce mir i blagostanje,nitko vise nece krasti mozes u parku zaboraviti novcanik na klupi pun novaca.Dodjes sutra i novcanik te ceka i nista ne fali.

VL
AN
anthropos
10:02 06.07.2019.

Dosta više bilo kojeg krpanja, na kraju smo, najbolje je sve novo, novi ljudi, nova vlada, samo tako će Hrvatska dalje

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.