Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob u slivnu

Tri brata vrijeđala policajce, a jedan im je i prijetio nožem

policija, očevid
arhiva VL
07.07.2012.
u 13:45

Što naš zaustavljaš u našem mjestu, smrade jedan, kazao je policajcu jedan od braće.

Tri \"složna\" brata iz Slivna napravila su pravu \"frku\" kad su ih u petak oko 19.30 sati u teretnjaku marke Mercedes kojeg je vozio jedan od braće, 49-godišnji Nediljko L. u Slivnom, u redovitoj kontroli zaustavili prometni policajci. Dok je Nediljko bez pogovora dao na uvid tražene dokumente, njegov brat Ivan L. (52) koji je sjedio na mjestu suvozača, počeo je s uvredama.

- Što naš zaustavljaš u našem mjestu, smrade jedan! Šta hoćeš? Ja sam ovdje svoj na svome..., vikao je.

Pošto se oglušio na upozorenja i nastavio prijetiti i vrijeđati, policajci su Ivana morali svezati lisicama čemu se žestoko opirao. U pomoć su mu priskočili Nediljko i treći brat Anđelko L. (45) i uspjeli ga osloboditi. Ivan je tada izvadio nož, zaprijetio policajcima i pobjegao.

No, brzo su braća iz Slivna uhićena i privedena na ispitivanje. Nisu bili pod utjecajem alkohola. Nakon saslušanja Ivan je zaradio kaznenu prijavu zbog prijetnji, dok su Nediljko i Anđelko kazneno prijavljeni zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti.

Komentara 12

FI
Filius
14:17 07.07.2012.

Bravo za njih. Lijepo su pokazali svoju (NE)kulturu. Sigurno im je majka ponosna.

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
14:34 07.07.2012.

Ma nisu oni opasni, al, slabi su sa zivcima, ... jos sad ova vrucina udarila ...

FL
flick
13:57 07.07.2012.

Kad se braća slože, sve se može!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije