Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povišena količina bakterije

Trgovački lanac povlači jedan proizvod, kupce upozorili: Ne konzumirajte ga

Ilustracija
ERIC GAILLARD/REUTERS
12.05.2023.
u 08:45

Trgovački lanac moli kupce koji posjeduju ovaj proizvod da ga vrate u najbližu poslovnicu Spara ili Interspara gdje će im biti vraćen novac, čak i bez predočenja računa

Trgovački lanac Spar izvijestio je kako povlači proizvod Premium losos graved 100g dimljeni i narezani, proizvođača Bek-pušnica d.o.o. Kao razlog povlačenja navodi se povišena količina bakterije Listerije monocytogenes. 

"S tržišta se povlači proizvod Premium losos graved 100g, dimljeni i narezani, proizvođača Bek-pušnica d.o.o., EAN koda: 3859892100100, pakirano dana: 05.04.2023., upotrijebiti do: 15.05.2023. Razlog povlačenja je povišena količina bakterije Listerije monocytogenes, zbog čega proizvod nije u skladu s Uredbom 2073/2005 o mikrobiološkim kriterijima za prehrambene proizvode", navode iz Spara te ističu kako se povlačenje odnosi isključivo na spomenuti rok trajanja.

Trgovački lanac moli kupce koji posjeduju ovaj proizvod da ga ne konzumiraju, već da ga vrate u najbližu poslovnicu Spara ili Interspara gdje će im biti vraćen novac, čak i bez predočenja računa.

"Glavni prioritet SPAR-a je zaštita i zadovoljstvo svojih kupaca te se ovim putem ispričavamo zbog mogućih nastalih neugodnosti", poručuju.

VIDEO Prosvjed Građanske inicijative - Stop spalionici na Rebru uz podršku Zelene akcije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije