Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malta
Povratak na članak

Hrvat sudionik istrage o višemilijunskome pranju novca

U cijeli skandal malteški su mediji umiješali i hrvatskog državljanina Igora Ulića, direktora tvrtke Foodworld d.o.o., podružnice jedne od Schembrijevih kompanija

Komentari 3

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:32 16.10.2014.

Ryan Schembri djeluje kao pravi hrvat i sigurno je sva nevina viteška djela obavio uz Boga i domoljublje kao svoj na svome.

VL
BF
brkonja fra brkati
10:57 16.10.2014.

Ryan Schembri izgleda kao brat našeg EU Janeza.Na prvi se pogled vidi da se radi o poštenjačini,kakvih je puna Slovenija.

VL
WT
wtf
11:24 16.10.2014.

Ma kakvo hrvatsko porijeklo !!! Da je on hrvat , ne bi se zaduživao kod kamatara , nego bi ušao u partnerstvo s našom vladom koja je pokazala da ima sluha za visoko profitabilne poslove . A investitori bi bili zadovoljni jer im se uložena sredstva vraćaju iz državnog proračuna RH .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.