Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŠTEL STARI

Trenuci prije tragedije: Ovo je snimka vožnje mladića neposredno prije slijetanja u more

Screenshot
22.12.2020.
u 23:27

Kako neslužbeno doznajemo, snimka koja prikazuje divljanje Hyundaija koji je kasnije završio u moru kraj Kamberova šetališta, predana je i policiji

Pojavila se snimka koja je nastala netom prije sinoćnje stravične nesreće u Kaštel Starome u kojoj je život izgubio 24-godišnji P.J., a trojica njegovih suputnika su ozlijeđena.

Kako neslužbeno doznajemo, snimka koja prikazuje divljanje Hyundaija koji je kasnije završio u moru kraj Kamberova šetališta, predana je i policiji.

Podsjetimo, policiju i istražitelje zatekao je stravičan prizor. Mrtvo tijelo plutalo je u moru, a trojica ozlijeđenih mladića bila su u prevrnutom vozilu. Ozlijeđeni mladići prevezeni su u splitski Klinički bolnički centar, gdje im je pružena pomoć, i prema prvim informacijama dvojica su zadobila teže, a jedan lakše tjelesne ozljede.

Vozač je došao velikom brzinom te je vjerojatno udario u rubnik, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletjelo u plićak i prevrnulo se na stijenama.

Ključne riječi

Komentara 14

PO
poluprovokator
23:47 22.12.2020.

Zalosno je kad mladi stradaju. Prosao srecom ovakve stvari citav i sada sa odmakom znam koliko je tada bio bitan faktor srece. Nemojte se na srecu oslanjati nego odmah pamet u glavu.

Avatar tabadjija
tabadjija
07:45 23.12.2020.

Vjerojatno je vecina ljudi u toj zivotnoj dobi ispitivala granice na razne nacine. I ja sam ispitivo granice sa motorom. Ali ovdje je jako zabrijnjavajuca cinjenica da se oni uslu u raskrizje kao da ih nije briga tko ima prednost. To vec nije ispitivanje granice vec cisti kretenluk

DI
dalibor.ivkovic0704
10:03 24.12.2020.

Pozitivno u ovome je to da nije pokupio nekog prolaznika ili drugo vozilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije