Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena djela

Trener iz Zagreba priveden zbog seksualnog zlostavljanja curica

Ilustracija
GettyImages
21.09.2018.
u 10:30

Sumnjiče ga za jedno kazneno djelo spolnog uznemiravanja, za bludne radnje, za dva kaznena djela spolne zlouporabe djeteta starijeg od petnaest godina te za još tri kaznena djela bludnih radnji.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu ispitalo je muškarca (66) zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela protiv spolne slobode i spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, prenose 24sata.

Iz DORH-a poručuju kako se osnovano sumnja da je od 2003. do 2015. godine kao trener jednog sportskog kluba iz Zagreba zlostavljao četiri djevojčice u dobi od 11 do 17 godina. Sumnjiče ga za jedno kazneno djelo spolnog uznemiravanja, za bludne radnje, za dva kaznena djela spolne zlouporabe djeteta starijeg od petnaest godina te još tri kaznena djela bludnih radnji. 

Sudac istrage odredio je istražni zatvor kako ne bi mogao utjecati na svjedoke, ali ne i zbog opasnosti od ponavljanja nedjela.

Komentara 11

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:04 21.09.2018.

Osobe koje spolno zlostavljaju djecu se zovu pedofili(čine). Ne znam je li novinar nepismen ili namjerno izostavlja nazvati stvari pravim imenom? Zašto? Koga štiti? Zašto nije objavljeno ime i prezime pedofila ili je to rezervirano samo za svećenike?

DO
Dolinski
11:34 21.09.2018.

Šport iz više razloga predstavlja značajan rizik za zdravlje (lomovi, ozljede, ...) a ne smiju se ni rizici kao ovi ispustit iz vida

ZV
zvonimir13
17:43 21.09.2018.

Te radnje mora da su pročitali u lektiri koju je odabrao Štulhofer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije