Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gensko profiliranje

Treći takav u Europi: Na Rebru grade laboratorij za precizne individualne terapije karcinoma

12.06.2023.
u 06:31

Dr. Stjepko Pleština: Dosad su se tumori liječili “tradicionalno” kemoterapijom, a sad će se, određujući na stotine mogućih genskih promjena, dolaziti do optimalne terapije za svakog pojedinca. Testiranja u laboratoriju trebala bi početi sljedeće godine

Komentara 3

DU
Duupin
07:08 12.06.2023.

Bravo Rebro!!

DU
Deleted user
06:56 12.06.2023.

Ali, ali... Ima vec 10 godina da je svijet odustao od genetskih terapija za rak. Nije moguce, odnosno toliko je beznacajno da nije ni cudo sto to nitko ne radi. Nismo treci jer nas je netko prestigao, vec smo treci jer su svi vec odustali od tog principa. Nema stotina mogucih kombinacija, vec trilijuni kombinacija.

OT
otrovnijezik
06:41 12.06.2023.

Ma svašta mi imamo i prvo smo ne samo u EU nego i u svijetu samo su liste čekanja sve dulje a aparati ne rade jer nema novaca za održavanje i popravke ili zato jer su preskupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije