Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN ŠIMONOVIĆ

Treći svjetski rat bliži je nego ikad dosad. Ratom u Ukrajini pogođen je cijeli svijet

26.02.2023.
u 07:00

Godine 2014. situacija je bila bitno drukčija. Ja sam tada svakog mjeseca odlazio u Ukrajinu i brifirao Vijeće sigurnosti o stanju ljudskih prava u onoj mjeri u kojoj je ono bilo relevantno za ugrozu mira i sigurnosti. Zagovarao sam neka rješenja koja su mi izgledala kao racionalna, uz međunarodno mirovno posredovanje.

Komentara 30

LE
LeonardoGoldman
08:24 26.02.2023.

Strah je najgori ljudski neprijatelj! Stanje straha je pozicija kada je s ljudima najlakse manipulirati. Vec 3 godine smo u stanju ozbiljnog straha koji sire nasi spasitelji.

MM
Mr.M
08:44 26.02.2023.

Non stop prizivate rat i strasite narod. Sjašite više!!

LU
Lu13
10:00 26.02.2023.

Ma tko ce vam ratovati vise? Treba baciti te starudije zeljne ratovanja u rov...Pored toliko stradavanja od elementarnih nepogoda jos nam samo treba rat,a stare prdonje koji to pokrenu svoje guzice ce staviti na sigurno..Nekada su pokretaci ratova bili u prvim redovima na konjima.Danas griju guzi.e na sigurnom mladima upropaste zdravlje,zivot...Zbog cega..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije