Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALVERZACIJE

Još jedno vještačenje za vrijednost zemljišta zbog kojeg se sudi Kruljcu i Batiniću

Mladen Kruljac
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
20.12.2016.
u 14:59

Tržišnu cijenu od 35 eura po kvadratu izračunala je u prvom suđenju vještakinja Dinka Šurjak, a njezin je nalaz bio sporan Vrhovnom sudu pa je ukinuo presudu

Koliko je zaista vrijedilo zemljište u Sibinju, za malverzacije kojim se sudi bivšem sibinjskom načelniku Ivici Batiniću, nekadašnjem zapovjedniku Kopnene vojske Mladenu Kruljcu i još četvorici, pokušat će se utvrditi na – trećem vještačenju.

Podsjetimo, tržišnu cijenu od 35 eura po kvadratu izračunala je u prvom suđenju vještakinja Dinka Šurjak, a njezin je nalaz bio sporan Vrhovnom sudu pa je ukinuo presudu.

Novi vještak Goran Ožbolt nedavno je ustvrdio kako je tržišna cijena kvadrata u gospodarskoj zoni u Sibinju iznosila 42 kune, što je znatno manje. Takav stav ide na ruku obranama jer ističu kako, u tom slučaju, štete – nema.

>> Vještak: Tržišna cijena "kvadrata" u Sibinju 48 kuna; Obrane: Štete onda ni nema!

>> Mesić na suđenju Kruljcu: Nije bilo izvješća o nezakonitostima u radu kopnene vojske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije