Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ OTMICE

'Trebali su mi platiti 30.000 € za otmicu'

otmica
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
08.05.2014.
u 14:22

Dok se sudi njegovoj ekipi, Sudarević je i dalje u bijegu

Proces zbog pokušaja otmice Krešimira Čorka, bivšeg zeta odvjetnika Marijana Hanžekovića, iz 2011. nastavljen je iznošenjem obrane Lea Slijepčevića. Uz njega sudi se odbjeglom Goranu Sudareviću, Marku Grzunovu te Marku Vargi.

Slijepčević, koji je u istrazi iznio sve o toj “akciji”, kako je on naziva, priznao je krivnju. Kaže da je nekoliko dana prije shvatio da se radi o otmici kad je Sudarević odredio što će tko raditi, a njemu je bio zadatak voziti auto nakon što Čorka “stave” na stražnje sjedalo.

Da je “akcija” bila uspješna, za nagradu je trebao dobiti između 20.000 i 30.000 eura. Branitelji suoptuženika prigovorili su istinitosti njegova iskaza.

>> Čorak: Mislio sam da su iz kvarta, a onda su zaredali udarci šokerom

Komentara 1

OB
Objektivno...
07:37 10.05.2014.

A tko je to sve skupa trebao platiti? HTV?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije