Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIZIČKA DISTANCA
Povratak na članak

Trebaju li učenici držati razmak od metar ili dva? Ovo su rezultati američkog istraživanja

CDC je objavio kako se nove preporuke temelje na podacima iz škola u Utahu, Missouriju i Floridi koji pokazuju da je prijenos koronavirusa relativno nizak kad se poštuju mjere poput nošenja maske, pa i u slučajevima kad učenici ne održavaju udaljenost od dva metra

Komentari 6

DU
Deleted user
18:24 19.03.2021.

Stiže Uskrs, najveći kršćanski blagdan. Naravno da sve ide prema zatvaranju svega. Nije to ništa čudno.

VL
DU
Deleted user
18:21 19.03.2021.

Šta nas tu sa metrima motaju, a nemamo pojma radi čega, a bez obzira na dob kod nekih SARS-cov-2 i njegovi mutirani sojevi, ljude bacaju na koljena. Godina dana je prošla, a medicina i laboratoriji što se toga tiče, kao da su ukinuti. Pa onda, zašto je Ivermectin u ljekarni, a za njega treba privatni recept? I zašto su ga neke zemlje odobrile?

VL
NE
Neutralac
18:24 19.03.2021.

Biden je duzan sindikatima u Americi koji jednostavno ne zele natrag u skole.... oni su ga podrzali u izborima i slali lovu za kampanju... to je najgora ljevicarska banda.... a sad im je jos dao i lovu u ovom zadnjemu u ovom zadnjem paketu....

VL
DU
Deleted user
18:20 19.03.2021.

Silni su ti novi sojevi virusa, smrtonosnoj, zarazniji, ali imaju domet od jednog metra.

VL
Avatar renac
renac
18:16 19.03.2021.

Svako na silu nametanje misljenja koje nije opravdano kroz povijest ne zavrsi dobro Zato ljudi budite se

VL
BE
bezveze
18:12 19.03.2021.

da

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.