Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Treba li u Republici Hrvatskoj izraditi registar lažnih torbica

Milanka Opačić, potpredsjednica Vlade, snimljena s torbicom koja je neobično nalik na model Lady Dior vrijedan oko 3000 dolara, demantirala je da je riječ o dizajnerskoj torbici

Komentari 2

Avatar bosanac1951
bosanac1951
21:58 20.06.2014.

Edi Jurkoviću NE TREBA.... Koga zanimaju lažne torbice ???? Bilo bi bolje da se izradi registar lažnih branitelja koji sada imaju velike mirovine, dobili aute i stanove a "ratovali" u minken diviziji....

VL
EP
epulon
00:34 21.06.2014.

Treba, treba, otprilike koliko i registar rabljenih kondoma. Još jedan perfidan način da se od ovog napaćenog naroda otme još nepostojećih proračunskih kuna. Ej, registar lažnih torbica!!!! Nemreš bilivit :):):)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.